2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
فدات بشم گلم....الحمدلله منم خوبم به خوبی شما....پسر گلم چطوره؟....اها یعنی بگم  دکترهم شیاف بد ...

بهش بگو اون روش ترکیبی رو دوست داری که هم مزایای آمپول باشه هم شیاف

عزیزم الان تماااااام مراکز میکرو انجام میدن و حتی لازم نیست ما بهش فکر کنیم، میکروانجکشن یعنی تزریق مستقیم اسپرم به داخل سیتوپلاسم تخمک و ivf ساده یعنی تخمک و اسپرم رو توی یک ظرف آزمایشگاهی قرار میدن تا خودشون لقاح پیدا کنن و چون دیدن درصد تشکیل جنین در میکرو بالای 80 درصد هست دیگه ivf. ساده انجام نمیدن، در اصطلاح عامیانه به همه اینا میگن ivf

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا     عزیزمممم پیام دادم بهت لطفا چک کن☹️

باشه گلم میخواستم چک کنم دیگه موقع ناهار بچه ام شد، هر دفعه هم میام اولویت رو با سوالات عمومی تاپیک می ذارم چون جواب چند نفر شاید باشه و خواننده های خاموش هم به دردشون میخوره،، بعد میرم سراغ  pv، گاهی هم یهو برام کار پیش میاد 

مرسی عزیززززززم. امیدوارم اول ب شما بعدم ب من نی نی خوجل و سالم بده زندگی خوبه خداروشکر. خیلی هم مش ...

خیلی هم عالی خداروشکر 

همین که بازم سالم هستیم همیشه خداروشکر میگم . بچه هم به موقع بهمون میده ، فقط ماها باید یکم تلاشمون بیشتر باشه برای نی نی 

منم خیلی بهش فکر میکنم ولی کاریش نمیشه کرد

ولی

من مطمئنم خدا صدامونو میشنوه و تو همین چندوقت بهمون بچه میده ، چون براش کاری نداره🥰🥰🥰😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم منظورم به جز تخمک....یعنی شما که تخمک رو از جای دیگه تهیه کردین به جز اون تو مرکز مام چقدر هزی ...

فقط ۳۵۰۰ انتقال شد بعلاوه پول دارو و ویزیت و سونو که حدود ۵ تا ۵۵۰۰ میشه

میشه یکم برام راجبش بگید.اینکه چطوری شد که به این نتیجه رسیدید.کلا چطوری خودتون رو راضی کردید.همسرتو ...

برای من و همسرم هیچ فرقی بین تخمک خودم و اهدایی وجود نداره و نخواهد داشت پس راضی کردنی در کار نبوده.  هیچ فرقی از نطرمن نمیکنه چون توی وجود خودت داره بزرگ میشه تخمک فقط یه سلوله

خانما یه سوالی من روز ۶ سیکلم بود سونو رفتم گفت راست ۳ تا ۱۲ میلی و چپ چهار پنج تا ۱۰ میلی دارم که بهم امپول اچ ام جی دوتا داد که پسفردا برم ببینم رشدی کرده یا نه 

به نظرتون رشدش کم نیست؟ نباید بیشتر میداد امپولی چیزی؟ و اینکه این تعداد فولی اصلا به درد میخوره ؟؟

سلام ن عزیزم خون خودتو میگیرن بعد دوسه ساعت میزارن تو دستگاه که پلاکتهایی که باعث جوانسازی میشن رو ا ...

پس هورمون رشد چیه گلم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من دیدم سن بالا ولی بازم زنگ بزن سوال کن

باشه گل قشنگم...انشالله خدا نینیتو سالم بزاره بغلت ...من شمارو دیدم خیلی تشویق شدم...حتما میرم دوباره انتقال میدم...شما تو این ۸ دفعه ...۷ بار از اولش جوابت  منفی شد ؟...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نمی دونم راستش هنوز عزیزم یک بار میکرو‌کردم منفی شد.هنوز دکتر نگفته اهدایی  شما باردارید؟ با ...

تیکر من مال قانون حذبه گلم.....چن سالتونه؟اره من با اهدایی جوابم مثبت شد بعد افت بتا داشتم....نمیدونم برای چی....گلم میکرو رو خودت گفتی یا دکترت تشخیص داد..