2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
عزیزم زنگ بزن ۴۲۵۰۰ اطلاعات لازم رو اونا بهت میدن اما من توی مرکز خانمایی هم سن و سال خودم زیاد دیدم

اهان مرسی گلم..چشم میپرسم......یعمی شما اونجا سن بال زیاد ندیدین نه؟مثلا ۵۰ ساله اینا

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینسری پی آرپی هم بکن هچینگ هم بگو بکنند راجب آمپول چسب جنین هم بپرس

سلام گلم امپول چسب جنین چیه دیگه؟تا حالا نشنیدم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
توکل به خدا 

گلم یه سوال داشتم...پی ار پی همون هورمون رشده؟

نه هورمون رشد نزدم تا به حال. من بار ۸ انتقالم مثبت شد برای همین هزینه ها بالطبع بالا میره عددشو هیچ ...

انشالله به مبارکی فدات شم.....۸ بار انتقال داشتی.....افرین به همتت .....عزیرم یعنی ۱۶ تا جنین داشتی؟

ایشالا شماهم دوسه هفته بعد میای از حالت تهوعت میگی وما راهکارمیدیم بهت عزیزم 😉😍😍😍

واااای فکرش رو بکن...‌🤗

الهی، کاشکی بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم  شمااهدایی بودین؟

سلام گلم...اره منم اهدایی هستم ...شما چی؟

بچه ها کیا باگرید ب باردار شدن؟امیدی هست واسه گرید ب؟

من روز ۷ انتقالم دو تا جنینم گرید بی هست خدا کنه مثبت شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم یه سوال داشتم...پی ار پی همون هورمون رشده؟

سلام ن عزیزم خون خودتو میگیرن بعد دوسه ساعت میزارن تو دستگاه که پلاکتهایی که باعث جوانسازی میشن رو ازش جدا میکنن وهمونو بایه سرنگ به رحمت تزریق میکنن

وای از دست این دکتر بیخیالم ، دیروز پیشش بودماااا هیچی نمیگه😐 ممنونم عزیزم ،چهارشنبه ان شاالله برم ...

ببین نمیخوام نگران بشی ولی دیدم واجبه بهت آگاهی بدم تا به سلامت بگذرونی 

واسه من سریع اتفاق افتاد، دو روز 12 روی 8 بود، یهو شد 13 روی 9 و بعد هم شد 14 روی 10 در حالت استراحت

نه والا با هیچی کنترل نمیشد، دکتر اشرفی هم گفت به تغذیه ربطی نداره، با اینکه نمک رو حذف کردم، بعد از زایمان هم چند ساعت طول کشید تا اومد پایین

میگفت به خاطر واکنش بدنم به بارداری بوده اون اواخر، 

من 36 هفته و 6 روز زایمان کردم و چون آمپول های بتا رو زدم پسرم دستگاه نرفت و با خودم اومد بخش

ببین نمیخوام نگران بشی ولی دیدم واجبه بهت آگاهی بدم تا به سلامت بگذرونی   واسه من سریع ات ...

وای ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی ،فردا حتما برم دکترم بگم آمپول رو برام بزنه ، آخه چقد بیخیالن 😥😥 ممنونم عزیزدلم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام زینبی،  ماه آخر چی بخورم جنین وزن بگیره البته وزن خالی نه بیشتر قوت دار بشه؟؟  

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین پروتیین ها مثل گوشت قرمز و ماهی و مرغ  و البته تخم مرغ، آجیل 4 مغز هم عالیه 

نون و برنج کمتر بخور، برای جلوگیری از یبوست کاهو با روغن زیتون فراوون 

اینم بدون الکی کاسنی به خوردت ندن به بهانه زردی بچه که هیچ ربطی نداره 😆😆😆😆 فقط افسردگی میاره شدید