2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
من رفتم ساک روهم دیدم بازهم باورم نمیشه.زیاد خوشحالم نمیشم حس میکنم الکیه.اونقدر ترسیدم

عزیزم دقیقا منم همچین حسی گرفتم امشب،خدا حفظش کنه برات ،دیگه نگران نباش از من خیلی جلویی 

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ما درد میکشیم یعنی هنو زنده ایم..اگه زنده ایم یعنی میتونیم بجنگیم... و اگه ما میتونیم بجنگ ...

مرسی عزیزم 

انشالله که ایندفعه انتقال موفقی داشته باشی عزیزم

و با خبر خوب بیای

من متاسفانه دیگه جنین ندارم و دوباره باید از اول شروع کنم 

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم دکترت کی بوده  

من شیرازم گلم قاسمپور بود دکترم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
مبااارکه😍چندتاجنین چندروزه انتقال داده بودین؟کدوم مرکز بودین؟

قربونت،دوتا جنین ۵روزه شیراز مادروکودک

ایشالله این لحظه واسه ی همه ی منتظره  وای خدایا من چقد ذوق میکنم برات

عزیززززم انشالله همه ی منتظرا ازچشم انتظاری دربیان ودامنشدن سبز بشه

عزیزم مبارکت باشه. انشالله که به سلامتی بغلش کنی

ممنونم گلم زنده باشی روزی همه ی منتظرا

ای جانمممممم مبارکه ..ترلا توروخدا میگی مشکلت چی بود؟ جدیدا خودش ویزیت نمیکنه من از همدان رفتم لاهوت ...

عزیزم مشکل من فقط سنم هست که ۴۱ سالمه مشکل خاصی ندارم. منم امروز اونجا بودم دکتر نصر نبود من هم با دکتر نبوی ویزیت شدم. خیلی خیلی دکتر خوبی هستن کلی هم برام وقت گذاشتن. دکتر لاهوتی هم خوب هستن 

مرسی عزیزم  انشالله که ایندفعه انتقال موفقی داشته باشی عزیزم  و با خبر خوب بیای من متاس ...

خواهش 

ممنون فداتشم انشالله هممون طعم مادر شدنو بچشیم اون روز دیر نیس توهم نا امید نباش وقفه نندازو دوباره برو شروع کن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم دکترت کی بوده  

دکترندارم یعنی من میخام تعین جنسیت کنم بادکترنصرمشورت گرده بودم نمیدونستم بایدبرم دکترزنان تاداروبگیرم فکرمیکردم خوددکترنصرهمع ی کاراروانجام میدن بعدپرسیدم گعتن که بایدزیرنظردکترزنان باشی منم خواستم احمدی یاکلانترباشه که گفتن این دکترافقط به کارای کسای که مشکل دارن رسیدگی میکنن وبرای تعین جنسیت کارنمیکنن بعدم گفتم یه دکتردیگه که خودشون معرفی کردن دکترفشارکی کهدگفتن نمیشه به خاطرکورنا

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
خواهش  ممنون فداتشم انشالله هممون طعم مادر شدنو بچشیم اون روز دیر نیس توهم نا امید نباش وقفه ن ...

انشالله عزیزم

حتما میرم.

به نظرت با دکتر خودم ادامه بدم یا دکترم رو عوض کنم؟؟؟؟

دکترم اشرف معینی هست

و خدایی که به شدت کافیست.