2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
😅😅 نه دیگه مثبته خیالت راحت الهی منم ۳روز دیگه حال شما رو داشته باشم😊

انشالله عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله که با بی بی مثبت بیای خوشحالمون کنی

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
به سلامتی عزیزم مبارکت باشه. انشالله که تا اخر بارداری خوبی داشته باشی. انتقال چندمت بود عزیزم؟

قربونت سلامت باشی،انتقال اولم بود بعداز ۷سال انتظار ....ولی استرس دارم میگم نکنه بی بی الکی باشه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله که با بی بی مثبت بیای خوشحالمون کنی

واااای ممنوووون😘😘😘

از الان فکر بی بی مثبت میکنم بال در میارم😁

اون روزی که مثبت بشه احتمالا تا چند روز پشت هم جشن بگیرم😅 (یعنی تا این حد بی جنبه ام😁)

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان من روز ۱۰ و۱۱ انتقالم بی بی زدم فوری دوتا خط انداخت،میشه اعتماد کرد؟دکترمم گفته روز ۱۶ برم آز ...

تبریک میگم عزیزم، چرا نشه اعتماد کرد، انشاءالله بی بی چک مثبت قسمت همه منتظرا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم به سلامتی بله میشه اما 48 ساعت بعدش همون ازمایشگاه باید تکرارش کنی ببینی بتا 2 برابر شده یا نه ...

سلامت باشی عزیزم،آها باشه ممنون

تبریک میگم عزیزم، چرا نشه اعتماد کرد، انشاءالله بی بی چک مثبت قسمت همه منتظرا

انشالله عزیزززززم😍

دوستان من روز ۱۰ و۱۱ انتقالم بی بی زدم فوری دوتا خط انداخت،میشه اعتماد کرد؟دکترمم گفته روز ۱۶ برم آز ...

سلام عزیزم منم روز ۷انتقال بی بی زدم مثبت شد به دکترم گفتم گفت روز ۱۰ میتونی ازمایش بدی

اگر مثبت بود باید امشب بی بی هم نشون میداد؟؟؟؟ خیلی حالم گرفتس دیگه جنین هم ندارم 

اگه ما درد میکشیم یعنی هنو زنده ایم..اگه زنده ایم یعنی میتونیم بجنگیم... و اگه ما میتونیم بجنگیم یعنی ما میتونیم موفق بشیم و میشیمم پس نا امید نباش منم دوبار ای وی اف ناموفق داشتم الان تا اول ماه بعدی سومیو انجام میدم ایشالله ک مثبت میشه 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
واااای ممنوووون😘😘😘 از الان فکر بی بی مثبت میکنم بال در میارم😁 اون روزی که مثبت بشه احتمالا تا ...

آفرررین به بی بی مثبت فکر کن انشالله که دلت شاد بشه به حق امام حسین منکه بی بی زدم دوخط شد تا کلی گریه میکردم

سلامت باشی عزیزم،آها باشه ممنون

Hcg که نزدی تو این چند روز؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
آخه من داروهامو گرفتم بهم گفتن روز اول پریودیت اول تست کرونا رو بده منفی بود شروع کن داروهامو مصرف ک ...

خوشبحالت ای کاش منم هفته پیش میرفتم شمارواجازه میدن که واردسیکلدبشین وکارتون روانجام میدن ولی منونه چونکه ازقبل واردسیکل شدیدفرداازشون بپرس

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
راستی عزیرم تبریک میگم انشاله به سلامتی زایمان کنی

ممنون عزیزم😘