2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
نه هر ۱۲ساعت آخه بابت هر آمپول باید کلی پله بالا و پایین میرفتم

من روزی 2 تا شیاف 400 میزنم و به جای 2 تا امپول هم کرینون شیاف میزنم چون سری قبل ابسه کرد جاش

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم مرکز هستید؟

مرکزمشتاق اصفهان

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
سلام بچه ها من امروز خیییییییییللللللییییی دلم شکسته  رفتم خونه نزدیکترین کسم که ازمشکل ما با ...

عزیزم هیچ وقت با کسی درد و دل نکن حتی نزدیکترین ها. متاسفانه از نقطه ضعف آدم استفاده میکنن. 

چ کار زشتی کرده واقعا

جای شما بودم اگه دوستی بود ک امکان داشت رابطموقطع کنم اینکارو میکردم ولی اگه خانواده بود بعد از این درمورد آی وی اف باهاش صحبت نمیکردم ک متوجه بشه از برخوردش ناراحت شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم هیچ وقت با کسی درد و دل نکن حتی نزدیکترین ها. متاسفانه از نقطه ضعف آدم استفاده میکنن.  چ ...

ازخانوادم هست وواقعا همدیگه رو دوست داریم 

اما دلمو شکوند

منم تحمل میکنم که خدا بزودی به منم بچه بده که نخواد اینجوری باهام برخورد بشه 

اینم جزیی از سختیهای نازایی هست متاسفانه

از روز چند ترشح داشتی؟ من چون شیاف میذارم نمیفهمم چی به چیه. فکر کنم مال من همش شیاف باشه😐

فکر میکنم از روز ۶ به بعد ترشح داشتم 

ببین ربطی نداره اصلا به این چیزا فکر نکن 

ایشالا که مامان شدی 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم من امروز رفتم سونو همه چیز خوب بود گفت فقط یکم وزنش کمه چیکار کنم وزن بگیره؟

سلام ماهک جون خوبی خداروشکر عزیزم 

ببین منم تو آنومالی که رفتم نزدیک ۴۰ گرم کم بود که دکترم گفت اصلا توجه نکن الان مهم نیست بعد گفت هروز تخم مرغ بخور آجیل و گوشت تو وعده غذاییت باشه و میوه هم زیاد لبنیات هم میگن خیلی تاثیر داره بعد که یک ماه پیش رفتم پیش دکترم با دست اندازه گرفت گفت وزنش خوبه سونو هم واسم ننوشت حالا باز دوشنبه میرم ببینم سونو مینویسه 

اصلا به این وزن توجه نکن الان مهم نیست از الان چیزای مقوی بخور بیشتر گوشت و مرغ خیلی تاثیر داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     این چرا ۱۹ هفته نوشته بعصیاشو؟

واسه منم همینطور بود علتش رو نپرسیدم 

خودت چند هفته بودی ؟ ۱۸ هفته و ۵روز 

قدشم واسه من همین بود 😍😍

عزیزدلم خیلی امیدوار شدم استرسم کم شد  ان شاالله نی نیت سالم بیاد بغلت❤

قربونت ممنون از دعات 

ایشالا که با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی 😘😘

ازخانوادم هست وواقعا همدیگه رو دوست داریم  اما دلمو شکوند منم تحمل میکنم که خدا بزودی به منم ...

الهی آمین عزیزم ایشالا خیلی زود ب آرزوت برسی، و مادر بشی😘😘😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون از توضیحت. سرچ میکنم و میخرم اینوفولیک یک ماه اثر داره؟

عزیزم شما اگر اووابوست و اسید فولیک میخوری دیگه نیازی به اینوفولیک نیست ،چون موادش اینوزیتول و اسید فولیک هست که اینوزیتول داخل اووابوست هم هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله کلی جنین تپل داشته باشی عزیزم بله گلم اونجا چون تیمی هست ممکنه تم ...

زینب جون، ببخشید میپرسم شما جنینتون چند روزه بود؟ بعد از چند روز انتقال دادی؟ هچینگ انجام ندادن برات؟

عزیزم شما اگر اووابوست و اسید فولیک میخوری دیگه نیازی به اینوفولیک نیست ،چون موادش اینوزیتول و اسید ...

آستاره جون اتفاقا سوال اخری ک از زی زی پرسیدم همین بود، هنوز جوابمو نداده

خب خداروشکر

مرسی عزیزم🙏🙏

سلام دوستان. کسی اینجا بوده که دکتر بهش قرص موتا داده باشه؟؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
آستاره جون اتفاقا سوال اخری ک از زی زی پرسیدم همین بود، هنوز جوابمو نداده خب خداروشکر مرسی عزیزم🙏 ...

قربونت گلم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...