2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
برم فعلا این رو بزنم... هر وقت میزنم بعدش میشینم گریه میکنم😐

😔😔

ان شاالله جواب بگیریم این دردا همه یادمون بره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بیا با هم گریه کنیم😭😭😭

عزیزم خدا دلتو شاد کنه گریه کنی از سر ذوق وخوشی 🙏🙏😍🙏😍🙏😍🙏😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من 6 روز پریودم عقب افتاده سه روز قبل بتا دادم منفی بود هیچ علایمی از بارداری و پریود ندارم همیشه از یک هفته قبل پریود سینه خاموشان و دردناک میشد ولی این ماه هیچی ندارم فقد از پریروز نوک سینه ام ی کوچولو ک دست میزنم یا فشار میدم درد میکنه و تا یک ساعت سوزش داره و این حس سوزش رو هرزگاهی دارم چرا اینطور شدم چیکار کنم پری شم میخام برم تو سیکل انتقال

زینبی جون کمک

عه یعنی دیگه اصلا آمپول نمیزنی شیافت سیکلوژست میزنی

آره. فقط این آمپول مزخرف شکم رو میزنم. گفتم خونه پله داره نمیتونم هر روز پله ها برم برای آمپول بهم روزی دوتا شیاف داد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عه یعنی دیگه اصلا آمپول نمیزنی شیافت سیکلوژست میزنی

هنوزم جای اون آمپول پروژسترونهایی که قبل انتقال زدم درد میکنه😅

انوکساپارین هم که تو شکم میزنم هر کدوم جاش تا دو روز درد میکنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سنتون خوبه، حتما جنینهاتون راحت ۵ روزه میشن 🌷

سلام عزیزم امروزرفتیم مرکزبرای سونوودارواماقبول نمیکنن میگن که به خاطرشرایط کورونافقط اورژانسی هاوخانومای باردارروویزیت میکنیم گفت برین ماه دیگع بیاین بخدادنیاروسرم خراب شدخیلی ناراحتم چیکارکنم خیلی ناامیدم خیلی خیلی سختمه که یع ماه دیگه هم صبرکنم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭