2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045248 بازدید | 684441 پست
شما بچه ندارید یعنی؟؟باردارشدید؟ چله حدیث‌کسا چه شکلی خوندید؟ ساعت خاصی از شبانه روز؟

نه عزیزم.بچه ندارم.بچه اولمه..۴۰ روز پشت سر حدیث کسا خوندم.البته خودم تنها نه.۳۹ نفرو جمع کردم ی گروه زدم شدیم جهل نفر ک هرروز حدیث رو ب نیت یک نفر میخوندیم.دعاهای بقیه هم درحقم بود ک نیگفتن چه جله منظمی.چ گروه خوبی‌خدا خیرت بده این چله رو گذاشتی و.‌‌‌دعای اونا برام خیلی تاثیر داشت و چله ک تموم شد فرداش بیبی چکم مثبت شد.دعا کن عزیزم برام ک صدای قلبشو بشنوم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله خدا خودش حفظش کنه رفتی سونو ؟ تهوع و اینا نداری؟

نه هنوز زوده واسه سونو.۸هفته میرم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
وای خداروشکر یکی بی علایم و لک باردار بود☺️ ان شاالله خدا نی نی هاتو واست نگه داره.منم الان روز ۶ ا ...

اصلا به علایم توجه نکن من انتقالای قبلم خیلی علایم داشتم و منفی شدم اینبار که هیچی نداشتم مثبت شدم همش فکر می کردم اینبار هم منفیه. ایشالله که برای شما هم مثبت میشه

اصلا به علایم توجه نکن من انتقالای قبلم خیلی علایم داشتم و منفی شدم اینبار که هیچی نداشتم مثبت شدم ه ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جونم انشالله هرچی صلاحه خودمونه و نی نی هامون پیش بیاد من دارم خودمو اماده میکنم اگر گفت طبیعی بر ...

آفرین خوب کاری می کنی من چون شکم دومه اولیم سز بودم 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اهان اره خدا ی انرژی ای ب مادر میده ک تحمل کنه ولی عوضش بعدش خیلی خوبه راحت میشی ولی سز اذیت میشیم ب ...

اگه تا اون موقع برسی که عااالیه، بعدم دکترتون چک میکنه حتما همه موارد را، سونو و معاینه لگن شدی؟بچه سفالیک هست؟ 

اهان اره خداکنه دهانه رحمم نرم بود دوماه پرولوتون زدم و شیاف میگفت وقتی معاینت کردم اینقدر نرمه انگا ...

پس ان شاالله بتونی زایمان طبیعی راحتی داشته باشی، اگه دهانه رحمتون نرم بوده،سعی کن از هفته 37 که دیگه خطر نارس بودن بچه رفع میشه و بچه کامل هست، پیاده روی مداوم را شروع کنی که بتونی زایمان طبیعی سالم و راحتی داشته باشی. واقعا زایمان طبیعی خوبیش به همین راحتی بعدش هست. دیگه نیاز به کمک کسی نداری و این خیییلی خوبه

بله عزیزم خداروشکر دیدم 🙏🏼

ای جانمممممم مبارکه ..ترلا توروخدا میگی مشکلت چی بود؟ جدیدا خودش ویزیت نمیکنه من از همدان رفتم لاهوتی ویزیتم کرد

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
نه عزیزم.بچه ندارم.بچه اولمه..۴۰ روز پشت سر حدیث کسا خوندم.البته خودم تنها نه.۳۹ نفرو جمع کردم ی گرو ...

انشالله هم صدای قلبشون رو‌میشنوید و هم دوران بارداری خوبی رو میگذرونید و به موقع میان تو بغلتون!

برای منم دعا کن مامان خانم😍

انشالله هم صدای قلبشون رو‌میشنوید و هم دوران بارداری خوبی رو میگذرونید و به موقع میان تو بغلتون! بر ...

ان شاالله.خدا از دهنت بشنوه.ممنونم عزیزم.حتنا برات دعا میکنم عزیزم‌.خودمم انتطار کشیدم میدونم حالتو