2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هايي كه گفتين ديكه طاقت ندارين و بچه ميخواين مطمان باشيد خدا يه زماني رو براتون گذاشته و اخرش ميده خود من تو خواب هم نميديدم حرف ضربان قلب بزنم 

شش سال تمام منتظر بودم چه كارها كه نمردم اخرش خدا خواست و فعلا داده هر چند الانم لك دارم و هيحي معلوم تيست 

ولي توروخدا نااميد نشين و با دل قرص ادامه بدين فقط دكتر خوب برين

خانوما جواب سوال منو ندادید هیچکس زولادکس نزده روز ۲۱ پریودم برای انتقال آیا سر وقت پریود شدید یا عق ...

نمیشه با بقیه مقایسه کنی، از روزی که تزریق کردی شروع کن شمارش، اگر زیر ۱۴ روز پرید شدی که شروع کن استرا وگرنه بدون پرید شروع کن استرادیول

این رو یه خانمی از یه مقاله استخراج و ترجمه کرده بود تو نی نی سایت گذاشته بود خیلی حس خوبی داشت:

روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه :
روز 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد
روز 2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد.
روز 3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.
روز 4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.
روز 5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.
روز6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.
روز 7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.
روز 8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.
روز 9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
روز 10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
روز 11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره عزیزم من یه هفته بعد انتقال رفتم یکیشون با ساک و یلو ساک بود اون یکی فقط ساک بود. دفعه بعد رفتم ...

خداروشکرعزیزم.یک هفته بعد ازمایش یا انتقال؟دوهفته بعد سونو ساک رفتین واسه سونو قلب؟ببخش عزیزم زیاد سوال میپرسم

به نظرم اصلا وقت رو تلف نکنین وقتی این مشکل درمان داره برین جاهای معتبر و انشاله جواب بگیرین ارزش ای ...

دقیقا خیلی خوبه که آدم یک دل بشه 

من همش غصه میخورم بجای درمان 

همش منتظرم طبیعی بشه 

اما الان یکسال ونیم شده جز غصه وناراحتی چیزی نصیبم نشده

اره عزیزم من یه هفته بعد انتقال رفتم یکیشون با ساک و یلو ساک بود اون یکی فقط ساک بود. دفعه بعد رفتم ...

یعنی ۷روز بعد انتقال رفتید سونو؟ زود نبود؟

شما لک لانه گزینی داشتید برای دوقلوهاتون؟🤔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام خانمها ببخشید یه سوال مثبت هجده دارم نمیدونستم بجز اینجا از شخص دیگه ای بپرسم،  تو ماه ها ...

وایییی من اصلا روم‌نمیشه چجوری به همسر میگین یه ایینه بزار خودت بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود