2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزم زینب جان خیلی ناراحتم دیروز 9پری سونو شدم همش 4تا تخمک داشتم تازه گونال زدم سایز تخمک 9 1 ...

سلام عزیزم خوبی‌ 

والا دوز داروهات نه کم نبوده، خیلی به تعداد فوکوس نکن استرس میگیری مانع رشد تخمک میشه ها 

و اینکه 4 تا هم خوبه عزیزم برای پانکچر

دوست من دو تا فولی داشت، و بعد از پانکچر بهش گفتن فقط یه تخمک بالغ داری دومی نابالغ هست، و به زور دو تا جنین تشکیل شد، یکی با کیفیت، یکی بی کیفیت، با همون یکی مامان شد، الان پسرش 5 ساله شده😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من اینماه دکتر بهم گفت دوم با سوم پری بیا از بخت خوش امروز پری اومد تعطیله جمعه وشنبه که نمیتونم برم دکترم سه شنبه تو ابن سینا س حالا یه سوال ال دی از روز چندم بخورم دو‌یا سه ،لازمه دوم یا سوم سونو بشم یا فقط برای ال دی وسوپرفکت ویزیت میشم ممنون اگه میدونید 🙏🙏🤗🤗 @زینبی_بابا    

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستای گلم، لطفا کممممکم کنید  روز ده انتقال جنین هستم، از دو روز پیش داخل اندام تناسلیم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم احتمالا عفونت قارچی هست، ولی حتما لازم نیست دکتر خودت باشه، برو بیمارستان یه دکتر زنان دیگه ببینه، چون باید باید معاینه بشی حتی سطحی هم معاینه بشی کافیه و بعد دارو بهت بده 

کلی مامان داشتیم با شرایط شما عزیزم اصلا نگران نباش گلی، واقعا واقعا نمیتونم بگم جی کار کنی چون بدون معاینه نمیشه فهمید

آره وقتی انوکسارو قطع میکنم خوب میشم تا شروع میکنم دو سه روز بعد از شروع کردنش دوباره خونریزی میکنم ...

خب پس این یعنی نیاز نداری عزیزم خیلی واضحه که به جفت ربطی نداره 

برو خاطرت جمع عزیزم از بارداریت لذت ببر

سلام بچه ها من اینماه دکتر بهم گفت دوم با سوم پری بیا از بخت خوش امروز پری اومد تعطیله جمعه وشنبه که ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین به نظرم شنبه برو ابن سینا با یه دکتر دیگه شروع کن و بعد با دکتر خودت ادامه بده چون کار سختی نیست که بگی حتما باید دکتر خودت باشه

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین به نظرم شنبه برو ابن سینا با یه دکتر دیگه شروع کن و بعد با دکتر خودت ادامه بد ...

ممنون خوبم اگه تو سیکلم مشکلی پیش نیاد مثل تعطیلی و... دیشب از غصه خوابم نبرد چندماه پری ۲۸روزاس گفتم شنبه پری بیاد دوشنبه میرم ولی دیشب اومد قاطی کردم الانم نیستن نوبت بگیرم برای شنبه راهم دوره نمیتونم که بی نوبتم برم  موندم تو ....چیکارکنم🙄🙄🤔🤔🤔😔😔😔😔

یه سوال دیگه

دیروز آمپول انوکسان رو که زدم بخشیش یهو خالی شد تو محل تزریق. از اون موقع نمیتونم دست رو اون قسمت دلم بذارم از بس درد میکنه. مدام گرمش هم کردم ولی اصلا دردش کم نمیشه. تجربه ای ندارید که انجام بدم دردش کم بشه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون خوبم اگه تو سیکلم مشکلی پیش نیاد مثل تعطیلی و... دیشب از غصه خوابم نبرد چندماه پری ۲۸روزاس گفت ...

فکر میکنم بهت وقت بدن . معطلی داره ولی در نهایت کارتو راه میندازن چون شما الان چاره ای ندارید 

سلام بچه ها من اینماه دکتر بهم گفت دوم با سوم پری بیا از بخت خوش امروز پری اومد تعطیله جمعه وشنبه که ...

عزیزم ال دی رو میشه هم از روز سوم بخوری هم از روز پنجم، من همیشه از پنجم می خورم، انشاءالله بحق امام حسین زودتر وارد سیکل شی و دامنت سبز شه گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

از مریضای دکتر طاهری ابن سینا کسی نیست ببینم رویه اش چه جوری سونو داره نداره دوم یا سوم پری  شروع ال دی  وای یه خروار دغدغه ذهنی دارم اگه این ماهم نرم بذار ماه بعد پانکچر واینا میوفته اوایل زمستون سخته میخوام قبل سردی هوا کارم تموم بشه تا قبل زمستون راه دور سخته تو زمستون با این کرونام آدم نمتونه تهران کجا بمونه این مدت از ترس کرونا همش تو ماشین خوابیدیم اما اگه خیلی سرد بشه چیکار کنم لعنت به کرونا😔😔😔😔😳😳

عزیزم ال دی رو میشه هم از روز سوم بخوری هم از روز پنجم، من همیشه از پنجم می خورم، انشاءالله بحق امام ...

ممنون گلم دعا کن کارم درست بشه سختیای رو که میکشم خدا بی جواب نذاره ،همسرم میگه خواهشاً این دیگه بار آخره نمیذارم دیگه دارو عمل و استرس .خدا کنه جوابمو بگیرم اینبار😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😳😳😳

عزیزم فلاح نژاد شبانه روزیه ولی دکتر قمی احتمالا تعطیله ...اره اگه بگی میفرستن باز ازشون بپرس ببین ا ...

چشم ممنون 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪