2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
الان زنگ زدم به اون شماره کسی جواب نداد فک کنم چون تعطیلیه جواب نمیدن عه واقعا؟ینی از تهران میفرستن ...

عزیزم فلاح نژاد شبانه روزیه ولی دکتر قمی احتمالا تعطیله ...اره اگه بگی میفرستن باز ازشون بپرس ببین اصلا دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خوبه چرا بد باشه به حق ۵ تن کلی تخمک خوب و جنین تپل مپل نگفت هایپر میشی یا نه به من دکترم گفت چو ...

ممنون گل خوشبو، انشاءالله خودتم به زودی وارد سیکل میشی و با کلی تخمک و جنین باکیفیت و عالی یه گل پسر ناز نصیبت میشه، دکتر چیزی نگفت، ولی ذخیره ام 12 هست، چون سری قبل شکمم آب آورد، و درد زیادی داشتم، می دونم که هایپری رو شاخمه، دیشب از درد تخمدان خوابم نمی برد، خود دکتر که روز اول گفت فکر می کنم شکمت آب بیاره ولی،میخوام این سری کمتر آب بیاره به همین خاطر این سری دیگه بهم هاش ام جی نداد، فقط سینال و اورگالوتران داد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
طوطیا جون امیدوارم انتقال دوم باردار بشی، احساس کردم روحیه ی خوبی داری. خداروشکر ک اینقدر محکمی. درم ...

مرسی عزیزم

تی اس اچم هیچ وقت زیاد بالا نرفته قبل از انتقالم 2.5 بود که سه ماه دارو خوردم شد 1.5

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیز انشالله انتقال بعدیت به حق علی بگیره یه سوال دارم ازتون شما یک جنین انتقال داده بودین؟ بخو ...

به خواست دکترم بود گفت یکی بهتره منم قبول کردم 

وگرنه هشت تا جنین داشتم

ولی فکر کنم دوتا بهتره چون اون روز که انتقال داشتم پنج نفر با هم بودیم واسه چهارنفرمون یکی انتقال دادن فقط واسه یکی از خانمها دو تا انتقال دادن جالب اینه که ما چهارتا منفی شدیم اون خانم که دوتا انتقال دادن مثبت شدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستای گلم، لطفا کممممکم کنید 

روز ده انتقال جنین هستم، از دو روز پیش داخل اندام تناسلیم تورم داره و خارش دارم، هر چقدر زنگ میزنم مطب دکتر جواب نمیدن و دکترم یک شهر دیگه ست 😭

کسی تابحال مثل من بوده؟؟؟ چکار کنم؟؟ رو جایگزینی جنین تاثیر داره؟؟ 

در ضمن من هییییچ علائمی ندارم برای بارداری

سلام مامان ماهک خوبی عزیزم؟ بسلامتی چند هفته ای؟ "گل پسرمون چطوره؟ 

سلام مرضی جون شما خوبی؟ بهتر شدی ؟ دل درد نی نی خوب شد ؟ 

منم خوبم نی نیم ایشالا خوبه من ۱۹ هفتمه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به خواست دکترم بود گفت یکی بهتره منم قبول کردم  وگرنه هشت تا جنین داشتم ولی فکر کنم دوتا ب ...

ببین منم دفعه اول اشتباه کردم توی ای وی اف ریسکه یکی حتما دوتارو انتقال بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم آنا جون مشکل انعقادی و ایمنی داشت ولی اولش دچار خون ریزی شدید شد و بعد از دو ماه استفاده کرد ...

آره وقتی انوکسارو قطع میکنم خوب میشم تا شروع میکنم دو سه روز بعد از شروع کردنش دوباره خونریزی میکنم . فعلا دیگه استفاده نمیکنم . استرادیول هم تا هفته بعد میشه دوازده هفته قطع میکنم . الان روزی یکی دارم . خدا خیرت بده و گل پسرتو حفظ کنه😘😍

به خواست دکترم بود گفت یکی بهتره منم قبول کردم  وگرنه هشت تا جنین داشتم ولی فکر کنم دوتا ب ...

واقعا 😔 چه بد اخه من فقط یدونه جنین دارم خدا الهی اینسری دل هر چهارنفرتونو شاد کنه دکترتون کیه

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا     زینب جان سلام یه عرض طولانی دارم خدمتتون  من انتقالم منفی شد متاسف ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم بابت منفی شدنت واقعا سخته من چند شب پیش خواب دیدم دوباره انتقال دادم و منفی شدم خیلی حالم خراب شد دیگه شما واقعا خیلی سخته

اما در مورد سوالات، ببین من بودم یکی دو ماه استراحت میدادم احتمالا 

میتونی درخواست هیسترو و خراش بدی اگر دکترت موافقت کرد انجام میده برات، هچینگ هم عالیه اگر پیشنهاد بدی

اگر آنتی تی پی ٱ تحت کنترل باشه باعث منفی شدن نمیشه گلم

درسته جنین ها عالی بودن ولی ممکنه در باطن و در اصل محتوای ژن خوب نداشته باشه و میشه همون شانس که در بهترین حالت 46 درصد احتمال مثبت شدن هست و 54 درصد احتمال منفی شدن

شک ندارم حتما دفعه بعد مامان میشی عزیزم حتی شاید طبیعی، بعد از انتقال منفی خیلیا طبیعی حامله شدن