2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از پیگیریت عزیزم کرم واژینال و گفتم گفت اگه پیداکنی خوبه که متاسفانه نبود هرجاروگشتیم گفتن تحر ...

به نظرم بازم بگرد زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بپرس عزیزم داروخانه دکتر قمی وفلاح نژاد  هم زنگ بزن مخصوص داروهای ای وی افه شاید داشته باشن ...ازدکتر نپرسیدی چراقرصو داده ...اون احتمالا کمک میکنه به رشد عادی آندومتر ...اگه اونو بخوری پریود بشی اندومترت میریزه ودوباره توحالت عادی رشد میکنه ...ایشالا ماه بعد اوکی بشه 😍

دوستان من دارم میرم پانکچر تواین روز عزیز برام دعا کنید

عزیزم خدا به همرات، انشاءالله دست پر با کلی تخمک تپل مپل و با کیفیت برگردی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
به نظرم بازم بگرد زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی بپرس عزیزم داروخانه دکتر قمی وفلاح نژاد  هم زنگ ب ...

ماهمدانیم عزیزم

دیگه قرص و نخوردم رفتم مطب ۵تا آمپول پروژسترون دادگف روز ۲یا۳پریودیت بیا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ماهمدانیم عزیزم دیگه قرص و نخوردم رفتم مطب ۵تا آمپول پروژسترون دادگف روز ۲یا۳پریودیت بیا

اهان فک کردم تهرانی عزیزم اگه دکترت تاکید داره که کرم واژینال کمک کننده اس  میتونی زنگ بزنی سفارش بدی بفرستن برات 

بچه ها تو رو خدا هر کی جواب سوال من میدونه راهنمایی کنه دارم دق میکنم 

سلام عزیزم منم روزی دوتا سینال اف می زنم از امروز که روز 9 هست هم آمپول اورگالوتران برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک می زنم، دیروز که روز 8 بود سونو شدم، دکتر گفت طرف راست و چپ سایز فولیکولت 13 هست، ولی نگفت چندتا هست، عزیزم توکل به خدا، استرس نداشته باش، می دونی همین استرس تاثیر خوبی روی تخمک نداره، انشاءالله که با آمپول جدیدی که بهت داده تعداد بیشتری تخمک تشکیل میشه.

سلام دیروزرفتی سنو چی شد؟

سلام عزیزم، آره رفتم دیروز روز 8 بود گفت طرف راست و چپت سایز فولیکول 13 هست، به نظرت خوبه؟گفت یک شنبه بیا سونو مجدد، احتمالا سه شنبه عمل شی.

اهان فک کردم تهرانی عزیزم اگه دکترت تاکید داره که کرم واژینال کمک کننده اس  میتونی زنگ بزنی سفا ...

الان زنگ زدم به اون شماره کسی جواب نداد فک کنم چون تعطیلیه جواب نمیدن

عه واقعا؟ینی از تهران میفرستن؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
شنبه دوباره باید برم سونو شما گفت دوباره کی بیای؟؟ 

گفت یک شنبه، فکر کنم پانکچرمون تقریبا باهمه، انشاءالله هر دو دست پر از عمل برمی گردیم.

سلام عزیزم، آره رفتم دیروز روز 8 بود گفت طرف راست و چپت سایز فولیکول 13 هست، به نظرت خوبه؟گفت یک شنب ...

اره خوبه چرا بد باشه به حق ۵ تن کلی تخمک خوب و جنین تپل مپل نگفت هایپر میشی یا نه به من دکترم گفت چون سری قبل هایپر شی نود درصداین بارم هایپی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی