2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگید چ ختمی عزیزم؟

از روز یکشنبه شروع میشه روز اول ۱۰۰تا روز دوم ۲۰۰تا روز سوم ۳۰۰تا و به ترتیب همینطور صدتا صدتا اضافه میشه تا روز ۴۰ ام ختم که میشه پنجشنبه باید یه چیزی خیرات کنی مثلا خرما یا شکلات یا.....

ذکری هم که باید گفته بشه بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم هست

سونو یعنی چی؟

یعنی توی مانیتور رحم رو میبینه و جنینارو میزاره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پودر اينوفوليك يا   Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)  Dhea روزي75 ميلي گر ...

عزیزم بنظر شما کسی ک مشکل ناباروری نداره، بهتره اینارو استفاده کنه؟

من فقط اوابوست میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از روز یکشنبه شروع میشه روز اول ۱۰۰تا روز دوم ۲۰۰تا روز سوم ۳۰۰تا و به ترتیب همینطور صدتا صدتا اضافه ...

عزیزم چه ختمی؟ میشه کامل توضیح بدین باید چطور خوند؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
حتی تو امریکا هم؟ مشکل من اینه که تو امریکا فقط بلاست رو فریز میکنند من ۱۴ تا سه روزه داشتم، ولی ۲ ...

من تو ايران انجام دادم امريكا خيلي گرونه

شما كجا انجام داديد و چند سالتونه؟  خيلي حيف ميشه كه از ١٤ تا دو تا بلاست بشه 

اينطوري باشه من اصلا شانسي ندارم 😳

من از یه هفته قبلش میزنم ...البته 6000 سری قبل 4000 میزدم و سقط شد چون مشکل انعقادی داشتم کافی نبود ...

مشکل انعقادیتون چی بود عزیزم؟؟ کدوم فاکتور ازمایش

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام خوبی عزیزم یادمه شما روز 8 یا 9 انتقال بی بی مثبت شدی....خواستم بپرسم hcg هم داشتی بعد انتقالت ...

عزیزم من داشتم ..من چهار تت انتقال داشتم که دو تای ا ل مثبت و سقط شد  سومی منفی و چهارمی خداروشکر مثبت ...

توی دوتای اول .همون روز انتقال . و سه روز بعد و شش روز بعد زدم .هر بار یدونه کامل

دفعه چهارم هم .سه روز بعد از انتقال .شش روز بعد از انتقال و نه روز و دوازده روز .هر بار نصف امپول 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩