2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
دوستان کسانی که به تازگی فرتیل سی ام تهیه کردین میشه بگین از کجا گرفتین؟ 

سلاممن هفته پیش از داروخانه جمالزاده مرکزی گرفتم اینترنتی برام آوردن 380 تومن

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم اصلا این حرفو نزن دختر گل مادر شدن به لیاقت نیست، اگر بود این همه مادر و پدر بی لیاقت ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟ میگم من ماه های قبل مکمل اکتیو آیرون میخوردم و رو راهنماش ننوشته بود که با آسپرین تداخل داره این قرصو تموم کردم دکتر برام این بار مولتی پریناتال نوشته و روشم نوشته با آسپرین تداخل دارویی داره حالا از امروز میخواستم شروع کنم بخورم به شک افتادم اخه هر روز یه دونه آسپرین ۸۰ هم میخورم، دکترم هم اصلا چیزی در این مورد نگفت..به نظرت چیکار کنم بخورم یا نه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان من قبلا خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز عضو شدم که دیگه بیام بنویسم من دو تا لو ...

@زینبی_بابا    

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
عزیزم من رویان نرفتم و هیچ تجربه ایی ازش ندارم. پیش دکتر عارفی بودم و سه بار برام انتقال داد که متاس ...

سلام عزیزم تبریک میگم ان شاءالله که صحیح و سالم نی نی های گلتو بغل بگیری. 

شما مشکلتون چی بود و چند سالتونه؟

خدایا شکرت
سلام عزیزم، منم 7 سیکلم و دارم داروهای تخمک کشی استفاده می کنم، من تا امروز فقط سینال اف زدم و امروز ...

سلام عزیزم من هم خیلی گشتم از بهشهر گیر آوردم 

نه برای من ستروتاید و اورگالوتران ننوشته این امپول برای چیه؟ 

انشاءالله شما هم کلی فولی و کلی جنین تپلی داشته باشی 

سلام دوستان من قبلا خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز عضو شدم که دیگه بیام بنویسم من دو تا لو ...

عزیزم  قرصتو مرتب خوردی ؟؟

نشده یهو فراموش کنی

و سرساعت بخور حتما

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همون دیگه منم شنیدم جلو ادم میندازه بعد پانکچر ولی من نشدم. شما بعد پانکجر امپولم بهتون دادن؟ بمن ند ...

بهم روز سوم پری ال دی و اسپرین تا بیست و یک روز داده و روز بیست و پنجم ماه هم یه امپول داده

خدا خودش نظر کنه
عزیزم من رویان نرفتم و هیچ تجربه ایی ازش ندارم. پیش دکتر عارفی بودم و سه بار برام انتقال داد که متاس ...

سلام گلم پس بیمار دکتر نصری؟ با اولین ای وی اف گرفت؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم