2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم نظرت درمورد رویان چیه؟ من و شوعرم اونجا ویزیت شدیم از نظم و هماهنگی بین دکتر زنان و ارولوژ خیل ...

عزیزم من رویان نرفتم و هیچ تجربه ایی ازش ندارم. پیش دکتر عارفی بودم و سه بار برام انتقال داد که متاسفانه مثبت نشدم با اینکه هم خراش و هم لنفوسیت و هم پی آر پی هم سرم ای وی ای جی داشتم نشد که نشد. من جنین از قبل داشتم و فقط منتقل کردم مام و دکتر نصر برام انتقال داد. و اینکه کلا روش انتقالش با دکتر قبلیم فرق می‌کرد یعنی با سونو بود و در حین انتقال برام کامل مراحل رو توضیح داد. چون من فقط پیش دکتر نصر انتقال دادم و شوهرم هم سالم بود از روند درمانش برای آقایون چیزی نمی دونم. یکبار ویزیت بشی پیشش بد نیست. ایشالله که به زودی نتیجه بگیری

سلام عزیزم. بصورت رندومه. ثابت نیست. شما چطور؟ 

من با اسکوئیان هستم میرم مطبش..انتقال دادین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نصر مطبش داخل کلینیک مام هست. پیج اینستاش drnasrreza برو یه لینکی گذاشته اینترنتی نوبت میگیری.. ...

الان فالو کردم توکل به خدا ببینم چی میشه 

عزیزم شرایط ها فرق داره خیلی ها با مشایخ باردار شدن به دلت بد راه نده  با انرژی  مثبت برو جلو 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم من از مام و هرکی دیگه پرسیدم دکتر نصر مطب داره؟گفتند نه کلا تو مام هست و اگر باخودش بخوا ...

قربونت  برم توکل به خدا حالا کی بهت وقت  دادن مشکلت چیه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم قربونت خوبم شکر.بله منم مام میرم.چرا من هربار رفتم حتی ویزیت رفتنی هم نصر رو میبینم الانم ...

عزیزم مرسی از جوابت.راستی الان دیدم جواب آزمایشت مثبت شده خیلی بهت تبریک میگم عزیزم ایشالله صحیح و سالم نی نی هاتو بغل بگیری  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم کرم واژینال واسه عفونت میتونم بزنم دو هفته قبل انتقال؟؟؟  دکتر شما یه جنین انتقال میده؟؟

اگه عفونت داشته باشی دکترا میدن من عفونت نداشتم و نداده بود به من.دکترمن بیشتر۲تاانتقال میده ولی من خودم خاستم ۳تاانتقال بده

سلام ساراجان انتقال دادی به سلامتی دوتا سه روزه برات انتقال دادن؟؟؟ دعا میکنم جفتشون باهات بمونن و ...

سلام گلم اره عزیزم دو تا سه روزه دعا کن برام بمونن.راستی نی نی یا نی نی هات چطورن؟

میگم شما واسه اینکه یبوست نگیری چیکار میکردی من الو میخورم فایده نداره

هیچ علایمی هم ندارم.خدا کنه نا امید نشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مرسی از جوابت.راستی الان دیدم جواب آزمایشت مثبت شده خیلی بهت تبریک میگم عزیزم ایشالله صحیح و س ...

خاهش میکنم عزیزم.الانم سایتو نگاه کردم وقتش پربود تا۱آذر.ممنونم عزیزم.انشاله قسمت همه ی منتظرا

سلام عزیزم خوبی؟؟اره گلم دوتا انتقال دادم یکشنبه برام دعا کنید.فقط یه کوچولو مشکل یبوست دارم ادیتم م ...

عزیزم باهروعده غذایی روغن زیتون بخور.انجیر بخور.آب ومیوه زیادبخور.پیاده روی کن تو خونه.خیلی خوب میشه

عزیزم باهروعده غذایی روغن زیتون بخور.انجیر بخور.آب ومیوه زیادبخور.پیاده روی کن تو خونه.خیلی خوب میشه

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم اره عزیزم دو تا سه روزه دعا کن برام بمونن.راستی نی نی یا نی نی هات چطورن؟ میگم شما واسه ای ...

سلام سارا

چطوری؟

روزا برات چطور میگذره؟

برای من خیلی طولانی میگذره😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سارا چطوری؟ روزا برات چطور میگذره؟ برای من خیلی طولانی میگذره😐

سلام گلم اتفاقا تازه می خواستم پیام بدم گلم.اره واسه منم طولانیه به شوهرم گفتم فیلم گرفته روزی دو سه تا ببینم روزام بگدره.تو چطوری؟

چیکار میکنی؟استراحت مطلقی؟علایمی چیزی داری؟

سلام گلم اتفاقا تازه می خواستم پیام بدم گلم.اره واسه منم طولانیه به شوهرم گفتم فیلم گرفته روزی دو سه ...

منم روزی دوسه تا فیلم میبینم ولی بازم سخت میگذره. به همسرم گفتم برام مقوا و رنگ بگیره تا مشغول نقاشی بشم و روزا بگذره.

علائم که فکر کنم خیلی زود باشه ولی ترشحاتم خیلی زیاده نمیدونم همش مال شیافه یا نه. در حد کلافه کننده ای شده.

روز اول انتقال از عصرش لک داشتم تا شب

فرداش تیر کشیدن زیر دلم و رحمم و کمر

الان فقط درد تخمدانهاست که از همون تخمک کشی همراهم بوده😐

این آمپولی هم که تو شکمم میزنم خیلی اذیتم میکنه. هر روز بعدش ۵دقیقه از ناراحتی گریه میکنم😔

سلام گلم اتفاقا تازه می خواستم پیام بدم گلم.اره واسه منم طولانیه به شوهرم گفتم فیلم گرفته روزی دو سه ...

درد پریودی هم دارم که میاد و میره که احتمالا عوارض داروها باشه

استراحت مطلق به معنای تکون نخوردن نه ولی بیشتر اوقاتم رو یا درازکشم یا تو خونه راه میرم. کار سنگین نمیکنم، سعی میکنم زیاد خم نشم. وگرنه عادی زندگی میکنم