2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
ممنونم ستاره جون.یعنی بعد سونو قلب میگه زیر نظر یه دکتر زنان تو شهرخودتون باشین؟

اون به اختیار خودتونه...

به من گفتن بعد مثبت شدن ازمایش میتونید تحت نظر ما باشید میتونید برید تحت نظر پزشک دیگه..مرکز ما که اینطوره..

ممنون عزیزم ایشالا مامان شدنت خودت به زودی زود 😍🙏

به امیدددددخداااا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیستو هشت عزیزم

خوب پس نگران نباش عزیزم ...ایشاله درست میشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خوب پس نگران نباش عزیزم ...ایشاله درست میشه

خیلی نگرانم استرس دارم،ممنون خدا از زبونت بشنوه

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
اصلا سونو نکرد؟ مگه خودشون نگفته بودن که بری؟

سونو کرد در حد ۵ ثانیه🙄

انگار رو قاعده ی خودش پیش میده اول ساک رو ببینه بهد دو هفته قلب کلا امروز یک جوری بی حال بود من داروهام تموم شده بود رفتم والا در واقع باید یک شنبه میرفتم‌...

سونو کرد در حد ۵ ثانیه🙄 انگار رو قاعده ی خودش پیش میده اول ساک رو ببینه بهد دو هفته قلب کلا امروز ...

ساک دو تا بود یا سه تا 😉 خوب هر جا یه قوانینی داره لابد ایشالله که می بینی و خیالت راحت میشه

خانمی با مرکزت تماس نگرفتی؟ مرکز ما میگه اگه منفی شد دو روز داروها رو ادامه بدید و دوباره ازمایش بد ...

ن نگرفتم کلی ناراحت بودم همون دیشبم اومدم بندر 

ممنونم ازت داروهامو ادامه بدم فردا دباره ازمایش میدم

ممنونم ازت

ان شاالله شما که مشکل ندارین حتما جواب می گیرین🙏🏻قبل پانکچر از همسرتون آزمایش اسپرم گرفتن جوابش خو ...

بله آزمایش اسپرم گرفتن وخداراشکرهمه چیزش خوب بود

دلواپس نباش بسپار به اون بالاسری که هیچ کاریش بی حکمت نیس

سلام گلم اره عزیزم دو تا سه روزه دعا کن برام بمونن.راستی نی نی یا نی نی هات چطورن؟ میگم شما واسه ای ...

به همین زودی دنبال علائمی دختر😂

نی نی هم فعلا نمیدونم فقط میدونم داره بزرگ میشه آخه دیروز آز دومم دادم...

برا یبوست روزی دو ق روغن زیتون یکی صبح و یک ق شب بخور البته باید دماغت و بگیری یهو بری بالا خیلی حال بهم زنه،،،دیگه اینکه هر شب ۷تا انجیر تو آب خیس کن بذار بمونه آخر شب قبل خواب آبشو بخور انجیرارو هم بخور خوب میشی

منم یبوست و نفخ دارم بیچارم کردن

امیدوار باش عزیزم...انشالله هردو نی نیت به دلت بچسبن با امید به خدا

خانما به نظرتون بی بی منفی روز یازده ممکنه تو آزمایش خون تغییر کنه روز یازده وسوسه شدم بی بی چک زدم و منفی شد امروز روز سیزدهم هستم ولی به کل نا امید شدم به نظرتون فردا که روز 14 هست تو خون نشون میده؟

سلام عزیزم خوبی؟؟اره گلم دوتا انتقال دادم یکشنبه برام دعا کنید.فقط یه کوچولو مشکل یبوست دارم ادیتم م ...

عزیزم انشاءالله نی نیا محکم بچسبن به دلت و بعد از 9 ماه سالم بیان بغلت  انجیر بریز تو آب صبح ناشتا بخور، اگه یبوست داری نشاسته نخور، سبزیجات و کاهو بخور، رو سالادت روغن زیتون بریز بخور، برگه زردآلو هم خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست