2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم اونجا هستن 

بنظر من چون مشکلی ندارید. و چند بار با یه دکتر انتقال دادی، اینبار دکترت رو عوض کن. بله بنظر من دکتر نصر خوبه

منم رویان میرم دکترم مشایخی هست. خیلی نگرانم، انگار تا انجام ندی نمیشه بفهمی کدوم مرکز و دکتر خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظر من چون مشکلی ندارید. و چند بار با یه دکتر انتقال دادی، اینبار دکترت رو عوض کن. بله بنظر من دکتر ...

اینکه مشکلی نیست بیشتر حرص میخورم  به خدا اگر  بگن  فلان مشکل داری و نازا هستی بلاخره میتونم با خودم کنار بیام خسته  شدم  از سال  ۹۴ با امپول  و دارو  بعد  ۹۷ با آی وی اف  جنین هر سری بلاست  هیسترو تشخیصی و خراش هم کردم  😥 چرا اخه چرااا نمیشه 

اخرین سری تو رویال  با دکتر مشایخی  بود که انتقال داد کلی روحیه  داد و خندیدیم  ولی نشد 😓😕 ایشالا شما  نتیجه  بگیری عزیزم 

نصر میگن خیلی مهارت داره  به دلم افتاده  اون میتونه مشکل منو حل کنه  توکل به خدا 

راستی  کسی مطب دکتر نصر داره یا فقط تو مراکز میتونیم بریم پیشش ؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود روز خوش به همگی

خوبید؟؟ نی نی ها؟ وروجکا؟ فندق ها همگی خوبن؟؟

من که از صبح دو ساعت پای سیستم نشستم کلاس انلاین دخترم بعدم کارای ناهار و اشپزخونه و ظرف شستن یهو زیر دلم و پهلو چپم درد گرفت اومدم دراز کشیدم🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم خیلی ممنون 😃😃😃😃 خدا رو شکر  آره گلی حسابی وروجک شده  شما خوبی؟ نی نی مون ...

خداروشکر عزیزم انشالله همیشه سلامت باشه زیر سایه پدر مادرش بزرگ شه.مرسی فدات شم آره پسرم تو ۱۱ ماهه عزیزم الانم اقدامم برا دومی انشالله🤣🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم.چطوری خوبی منم زیاد نمیرسم سربزنم هرازگاهی میام الان اتفاقی پیامتو دیدم گل پسرت خوبه؟بزر ...

سلام نفسی جونم مرسی تو خوبی قند عسلت خوبه؟خواستم تگت کنم دنبالت تو تاپیک گشتم دیدم مدتیه نیومدی گفتم لابد نمیای دیگه.والا من پسرم دیوونم کرده تنبله تازه الان شرو کرده سینه خیز اونم عقبی میره و نشسته میره جلو🤣🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من تو پری رفتم برای خراش.روزدوم....و دوماه بعد انتقال دادم....

خراش بیهوشی داره؟ دردناکه؟

من اگر منفی بشم این ماه برای انتقال بعدی خراش میدم چون جنین زیاد ندارم.

هزینه خراش چقدره؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بمن گفت پریود که شدی روز سوم ال دی و اسپرین بخور دو هفته بعد بیا مطب.دیگه نمیدونم چرا دو هفته.. دکتر ...

دکتر امیری کیلینیک نیکان.....منم از روز سوم پری دارم قرص ها میخورم ...قرص ها تموم بشه قطع کنی دوباره پری میشم میرم پیشش....حالا روند دکتر شما نمیدونم

خدا خودش نظر کنه
دوستان کسی از نی نی سایت خارج شده دوباره بیاد ؟؟ همش بروز خطا در سایت میزنه من از طریق ایمیل به زور ...

بله عزیزم من مرتب خارج میشم و رمز ورود رو می زنم وارد میشم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست