2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
شما هفته بعدش رفتی سونو شدید بتاتون چندبود ک گف هفته دیگ بیا

یادت میره هااا😁

من تازه روز دوم انتقالم.

دیروز داشت روند دو هفته آینده رو برام توضیح میداد گفت اگر بتای دوتا آزمایشت خوب بود هفته بعدش بیا سونو برای بررسی حاملگیت و خارج رحمی نبودن و..‌

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم مرکز مام هزینه اش چقدره؟البته من اهدایی هستم....حتما باید از اینترنت وقت بگیریم؟

هزینه اش یه کوچلو بیشتره ازجاهای دیگه.ولی ارزششوداره به نظرم.اونقدرررر اهدایی مثبت هست اونجا.کلا امار مثبت شدنشون بالاست.من اهدایی نیستم بدون دارو۱۲تومن بادارو ۱۵و خورده ای شده البته با یه انتقال.۶تومن پانکچر.۳تومن فریز.۳تومن انتقال.۳وخورده ای هم دارو.البته ازمایشات اینا هم من صارم دادم مام رو نمیدونم چقدره.ولی ازمایشهای مراکز یاشهرهای دیگه رو قبول دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فیلم خنده دار دانلود کن نگا کن کتاب بخون ب خاطرات خوبت فک کن فک کن تا چند ماه دیگه تو دلیت میا ...

ممنونم عزیزم.یکم‌ فکرم مشغوله و ازمون هم دارم بیرون هم نمیرم بیشتر اذیت میشم.۱۴روزه تو خونه ام😐

هزینه اش یه کوچلو بیشتره ازجاهای دیگه.ولی ارزششوداره به نظرم.اونقدرررر اهدایی مثبت هست اونجا.کلا اما ...

منم کل آزمایشا و سونو و دارو و پانکچر و انتقالم تو بیمارستان خاتم شد حدود ۱۴میلیون😥

من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود😢  حالا باید چکار کنم سه تا جنین دیگه دارم الان برا انت ...

متاسفم عزیزم ..

باید یک پریود بگذره دومین پریودی ات بری..تو این مدت به خودت برس و خودتو تقویت کن..

به گرید جنینها هم کاری نداشته باش.توکل کن به خدا...

وا پس چرا اعصاب نداری؟ الان باید رو ابرا باشی و باهمه بوس بوسی😁

اخه سری قبل مثبت شدم و سقط شددیگه ترسیدم.لک بینی هم یه کوچلو دو روز پیش داشتم همش ذهنم مشغوله.ازمون هم دارم به اونم فکر میکنم خلاصه ذهنم درگیره

سلام عزیزم اشکال نداره واسه سیکل بعدی دوز داروهاتو بیشتر میکنه میره بالا  ولی پیاده روی از اول ...

قرص دوفاستون فقط برام نوشت

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
منم کل آزمایشا و سونو و دارو و پانکچر و انتقالم تو بیمارستان خاتم شد حدود ۱۴میلیون😥

من ۳بار هم سنو شدم که هرکدوم ۳۶۶تومن شد.بازهم گفته بیا سونو.من ازسال پیش ۴۰تومن ایناخرج کردم با هزینه یرفت وامد و هزینه لنفوسیت تراپی تو صارم و...

اخه سری قبل مثبت شدم و سقط شددیگه ترسیدم.لک بینی هم یه کوچلو دو روز پیش داشتم همش ذهنم مشغوله.ازمون ...

پس علت بی اعصابیت مشخص شد

۱. استراحت زیاد داشته باش که ان شاالله این نی نیت سالم بیاد بغلت

۲. بیخیال آزمون. الان چه وقت فکر کردن به این چیزاست. فقط به چیزایی که آرومت میکنه فکر کن و فعلا کارای دیگه ات رو کنار بذار

قرص دوفاستون فقط برام نوشت

ازکجا میفهمید گرید جنین چنده واسه من فقط نوشته چنتان همین

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
آره عزیز تهرانم

شما هم پیش نصر رفتی؟تخمک اهدایی بودی؟مال من اهدایی بود ولی چون هر ماه اهدا میکنن خیلی ضعیفن فقط سه تا جنین شد...که موقهع انتقال هم گفتن یکیش خوب نیست همون دوتا فقط برام موند.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی