2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684443 پست
بسلامتی  عزیزمممم😍 ممنونممم بله چند روز هست متوجه شدم، من باردار شدنم‌مشکلی ندلشت بخاطر مینور ...

مبارک باشه عزیزم

ما هم زوج مینور هستیم

میکرو کردم باردارم الان تازه وارد هفته ۵ شدم

حالا باید آمینو کنم

انشالله که واسه شما هم خیر باشه

واسم دعا کن

عزیزم شما هردو مینورین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من زودمه واسه علائم لانه گزینی. تازه روز دومم. امروز هی رحمم تیر میکشه هی حالت پریودی کمرم درد م ...

واسه من روز اول هیچ علائمی نداشتم روز دوم عصرش پهلوم تیروحشتناک کشید ودیگه علائم نداشتم از روز سوم کمردردم شروع شد.من فکر میکنم مثبت شدنی ازهمون اوایل ادم یه چیزایی میفهمه.البته میگن بعضیا بدون علائمن.ولی من خودم فهمیدم یه خبراییه.ولی ادم باورش نمیشه.

خدارو چه دیدی.میگن بعدحاملگی دهانه ی رحم بسته میشه شاید دهانه ی رحمت به خاطر اون بسته شد.انشاله که خ ...

خدا از دهنت بشنوه تورو خدا واسم دعا کن اگه هم باردار نباشم لاقل بعد انتقالم مامان بشم دارم دیگه جنین ندارم دارم افسرده میشم راستی مگه این داروهای انتقال باعث نمیشه ک تخمک نداشته باشیم پس احتمال بارداریم صفره

واسه من روز اول هیچ علائمی نداشتم روز دوم عصرش پهلوم تیروحشتناک کشید ودیگه علائم نداشتم از روز سوم ک ...

ان شاالله خدا در حقم لطف کنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها شما هم بعد انتقال رحمتون تیر میکشید و میزد کمرتون؟

عزیزم برای هرکسی علائم فرق میکنه خیلی موقعها هم این علائم بخاطر مصرف داروهاس خیالت راحت ان شاا... ک مامان شدی و نی نی هات بچسبن ب دلت تا نه ماه بعد جنین با اینچیزا از بین نمیره ک دختر خوب

عزیزم برای هرکسی علائم فرق میکنه خیلی موقعها هم این علائم بخاطر مصرف داروهاس خیالت راحت ان شاا... ک ...

چه میدونم. دوتا چیز کوچولو هستن هیچ جا هم که نچسبیدن جاشون محکم باشه. میترسم زودی بمیرن😥

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

مبارکت باشه عزیزم ایشاالله نه ماه دگه بغلت باشه 

برا منم دعا کن نه سال چشم انتظارم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

مبارکت باشه عزیزم انشاالله۹ماه بارداری راحت داشته باشی

توروخدامنم دعاکن

زینبی بابا @

توروخدا اگه کسی میدونه منوراهنمایی کنه من بعدانتقال اولم که منفی شدسه روز بعدقطع دارو پریود شدم حالا این ماه بایدنهم میشدم ولی اصلا خبری نیس شماهایی که منفی شدید پریود دومتون چطوری بود کی شدید

مبااارکه عزیزم خداروشکر انشاءلله بسلامتی نی نی هاتو بغل بگیری 😍

خداجونم شکرت