2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
نریمانی،،  شما هم دکترتون اقباله؟

من طرلان حمیده خو میرم ...اقبال وپیامبرانه ...احتمال زیاد باخودش زایمان کنم البته اگه خدا کمکم کنه وبرام نگهداره فسقلیو ....راستش من پارسال اقبال کورتاژ شدم دوروز موندم اونجا اصلا راضی نبودم از بیمارستانش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ناراحت شدم بابت انتقال منفیت کاملا درکت میکنم من خودم کلا دوتا جنین داشتم ومنفی شدم ...من ...

مرسی عزیزم

منم برات خیلی ناراحت شدم

دیگه نمیخوای ادمه بدی؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام بچه ها میشه بگید آی وی اف تعیین جنسیت و پانکچر و انتقال جنین برای شما چقدر شده و کدوم مرکز؟!&n ...

عزیزم من ابن سینا میرم از اول گفتن ۱۸ تومن ولی برایه ۴ تا جنین اگه جنین بیشتر داشته باشی به ازای هر جنین ۷۵۰ اضافه میگیرن ولی به ما نگفت ازمایش های قبلتو قبول نداریم تا الان حدودا ۲تومن هزینه ی ازمایشها وسنوها وتست های شوشو شده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

ای جااانم  😍😍مبارکت باشه عزیزم ،به سلامتی بغلش (ون) کنی.

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم منم برات خیلی ناراحت شدم دیگه نمیخوای ادمه بدی؟ 

من از ۶تاجنین بعد پی جی دی دوتابرام مونده بود اگه جنین داشتم میرفتم دوباره ولی شوهرم کلا اولتیماتوم داده بود یه بار انجام بدیم ... تیرماه انتقالم منفی شد مرداد ماه طبیعی باردارشدم الانم نزدیک ده هفتم ...ایشالا شماهم به زودی گل پسری ناز میاد تودلت 

من طرلان حمیده خو میرم ...اقبال وپیامبرانه ...احتمال زیاد باخودش زایمان کنم البته اگه خدا کمکم کنه و ...

ان شالله خدا خودش نی نی تو حفظ میکنه عزیزم،،،  من خودمم دوست داشتم بیمارستان خصوصی دیگه میرفتم چون خیلی از بیمارستان های خصوصی طرف قرارداد با بیمه ما هستن ولی از شانس من دکترم تو اقبال و بابک هست بابک که خواهرم زایمان داشته و راضی نبودیم اقبال هم شنیدم جالب نیست به دکترم گفتم بهش برخورد گفت نه کی گفته خیلی هم عالیه!!!!! یکم از بیمارستانش برام میگید،  جای پارک که اصلا انگار نداره،  اتاقاش چند تختن؟  درسته میگن برخورد پرسنلشون بده؟

آره عزیز دلم یادمه چقد دلداریم دادی ممنونم ازت الهی خدا نی نی های سالم و صالح تو آغوشت بذاره بازم بر ...

فدات عزیزم ..الهی شکر خدادل خودت وشوهرت روشاد کرد..وقتی خدابخواد کاری بشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره حتی بپر بپرهات   ازاین به بعدمواظب خودت باش انشاالله دوتانی نی داری که حسابی اززحمتت درمیان ..انشاالله هم خودت هم شوهرت تنتون سالم باشه

عزیزم من ابن سینا میرم از اول گفتن ۱۸ تومن ولی برایه ۴ تا جنین اگه جنین بیشتر داشته باشی به ازای هر ...

انشالله که مثبت بشی عزیزم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی و شادی بغلشون بگیرید،،  من دلم برای شما خیلی روشن بود مطمئن بودم اینبار مادرید

ان شالله خدا خودش نی نی تو حفظ میکنه عزیزم،،،  من خودمم دوست داشتم بیمارستان خصوصی دیگه میرفتم ...

مرسی عزیزدلم الهی امین ....راستش من اصلا متوجه جاپارکش نشدم چون من به حالت مرگ خونریزی کرده بودم همونجا دم درش شوهرم ماشینو نگهداشت ویلچراوردن اصلا حالم خوب نبود متوجه نشدم ولی روزی که مرخص شدم دیدم شوهرم ماشینو دم مترو نواب پارک کرده بود ...رفتار پرسنلش خییییلی بده از اطلاعاتش گرفته تاپرستاراش ...فک کن دکتر من قراربود ۹صبح بیاد مرخصم کنه تا ۲ونیم نیومده بود صبحانه وناهار اورده بودن خدمتکارشون گفت   سینی رو خودتون یاهمراهتون بیاره بذاره  سرجاش ...ولی دکتراشون خوبن رفتار بخش زایمانش خیلی خوب بود ولی بعد اززایمان میارنت تواتاق ولت میکنن انگار، ، من نصفه شب تاریک تاریک بود اتاق، سرمم تموم شده بود درد داشتم نمیتونستم بلند شم هرچی زنگ بالای تختو میزدم کسی نیومد باچه بدبختی رفتم دیدم خوابن پرستارا بیدارکردم اومدن مسکن زدن وسرممو عوض کردن ...کلا خوشم نمیاد از اونجا خاطره خوبی هم ندارم احتمال زیاد پیامبران برم ...ایشالا شما برید وبا یه پرستار خوب روبرو بشید ..اتاقاشم ۶تخته بود البته من وچند نفر کورتاژی وعمل رحم داشتن اونجابودیم اتاق مادرو کودک هاشونو نمیدونم چندتاتخت داره