2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال97 دخترم21ماهشه باید ببینی طبعت چطوره براون اساس یه کارایی کنی من خودم دارم تحقیق میکنم که چه ...

مرسی عزیزم من خودم یه پسر کاکل زری دارم اما چون ذخیره ام کمه میخوام اهدایی بگیرم البته من سه بار سقط کردم

اما نمیدونم کی نوبت من میشه 

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
فکر کنم یه هفته قبلش 8 اینا بود برام خراشم داد اگه بهت پیشنهاد داد حتما انجام بده و حتما بگو مطب خو ...

عزیزم شما هیستروسکوپی انجام دادید؟؟ همون ماهی که خراش دادی انتقال دادی؟؟ 

من منتظرم پریود شم برم بیمارستان واسه هیستروسکوپی.. چندم سیکل شما انجام دادی؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
قربونت، ان شاء‌الله و همچنین دل شما هم شاد بشه😊🤲🤲

من ماه قبل ای یو ای کردم منفی شد 

سال قبل انتقال داشتم منفی شد ۲ سال پیش هم یه ای یو ای دیگه داشتم منفی شد 😔😔 دوبارم لاپارسکوپی کردم ، خسته شدم دیگه 

برام خیلی دعا کنید 

این ماه هم فقط لتروزول خوردم با فولیک اسید 

تا ببینم خدا چی میخواد 🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اولین بار دکترم فریمانی بود که افتضاح بود با آندومتر ۳برام ۳تا جنین انتقال داد الان دکترم شمیم پیله ...

عزیزم مگه میشه با آندومتر ۳ انتقال بدن🙄🙄

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 سلام پس شانس من خیلی کمه چون من فقط یه دونه جنین دارم    

عزیزم به خدا توکل کن

کلی خانم تو همین تاپیک با یه دونه جنین باردار شدن

اگه خدا بخواد میشه نگران نباش

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸