2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045244 بازدید | 684441 پست
سلام دوستان  كسي هست حدود ٤٠ -٤١ سال با ivf باردار شده باشه ؟  ميخام ببينم ارزش داره انج ...

آره عزیزم چرا که نه یه خانومی بود باردار شده بود ۴۰ سالش بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تروخدایکی جوابموووبده

مثبته گلم.مبارکه..

برا منم دعا کن یکشنبه انتقال دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجامیرید شما؟ما تو ابن سینا بهمون نامه ی کتبی داد برایه شوهرم گفت ببر واحد ۱۸ که ما بردیم گفت باید د ...

ما رویان میریم عزیزم ،اصلا نمیدونم روال کارشون چطوریه ،امیدوارم نامه رو گذاشته باشن داخل پرونده 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کجامیرید شما؟ما تو ابن سینا بهمون نامه ی کتبی داد برایه شوهرم گفت ببر واحد ۱۸ که ما بردیم گفت باید د ...

پس اگر خدا بخواد با همیم تقریبا ،شما سیکلتون بلنده یا کوتاه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام.دوستان میگم بعداز قطع پروژسترون چندروز معمولا طول میکشه پریود بشیم.از دیروز قطع کردم حالا تمام ...

برای آمپول پروژسترون معمولا 10تا 14 روز بعد از تزریق پریود می شید، ولی اگه قرص پروژسترون بوده نمی دونم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیز دلم😘😘😘چجوری باید التهاب و درمان کنم به احتمال زیاد یکشنبه انتقال دارم نمیدونم hpvچی ه ...

عزیزم منم تازگی پاپ اسمیر دادم، التهاب بود، دکتر بهم قرص داکسی سایکلین داد دارم مصرف می کنم و پماد بتادین واژینال هم داد، به دکتر بگید اگه دارو نیاز هست بهت بده تا انشاءالله التهاب برطرف شه.

سلام عزیز منم یدونه جنین a دارم و دودلم که باز پانکچر شم یا انتقال بدم شماهم همین مشکلو داری دکترتون ...

من مشهدم عزیزم. من که اول شانسمو امتحان میکنم اگه نشد مجدد باید تخمک کشی بشم. چاره ای نیس. 

عزیزم منم تازگی پاپ اسمیر دادم، التهاب بود، دکتر بهم قرص داکسی سایکلین داد دارم مصرف می کنم و پماد ب ...

به خاطره التهاب سیکل رو عقب نمیندازن؟ من پارسال دادم التهاب داشتم میترسم جواب امساللم داشته باشم سیکلو برام شروع نکنن؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
به خاطره التهاب سیکل رو عقب نمیندازن؟ من پارسال دادم التهاب داشتم میترسم جواب امساللم داشته باشم سیک ...

والا اگه سیکل برای تخمک کشی هست نه عقب نمیدازن چون من با وجود التهاب تازه وارد سیکل شدم و دارم آمپول می زنم ولی برای انتقال رو نمی دونم، ولی به احتمال زیاد برای انتقال باید درمان شه.

والا اگه سیکل برای تخمک کشی هست نه عقب نمیدازن چون من با وجود التهاب تازه وارد سیکل شدم و دارم آمپول ...

مرسی عزیزم سری قبلم یادمه ستو سیکل بودی انشالله به حق ۵ تن دامنت سبز بشه 

ببخشید چه امپولایی زدید سری قبل این بار بهتون چی داده؟من سری قبل سینال داشتم میخوام این بار گونال پیدا کنم .

بهتون نگفتن چرا انقدر جنین کم براتون تشکیل شد اخه یادمه تخمک زیاد داشتی شد ۵ تا جنین

شرمنده کمی هم طولانی شد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی