2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
ممنون دعا کن🙏🏻 من فقط دیشب حالت تهوع گرفتم. و بعد اون حالم خوب شد امروز که کلا خییلی سرحالم.. ول ...

محتاجیم به دعا عزیزم.منم اکثرا خوابالو هستم و به قول شما بیحال.اگه میرفتم و ساک و قلب رو میدیدم خیالم راحت تر میشد.

خدایا شکرت  
آزمایشم مثبت شده عزیزم فقط مشکوکه فردا باید تکرار کنم برام دعا کن

وای چقدر عالی عزیزم ،الهی که دلت شاد بشه،بعد چ مدتی؟ میکرو کردین؟ ما دوساله و هردو مشکل داریم ولی دکتر گفت اولین راه آی یو آی هست که نمیبینم زیاد نتیجه گرفته باشن برای همین بدون امید دارم پیش میرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر عالی عزیزم ،الهی که دلت شاد بشه،بعد چ مدتی؟ میکرو کردین؟ ما دوساله و هردو مشکل داریم ولی دک ...

بعد دوسال،بله میکرو کردم

ببین بدترین چیز نا امیدیه

مشکلت چیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای چقدر عالی عزیزم ،الهی که دلت شاد بشه،بعد چ مدتی؟ میکرو کردین؟ ما دوساله و هردو مشکل داریم ولی دک ...

اون دوستم که بهت گفتم سابقه ۴ سال نازایی داشت

با اولین آی یو آی خداروشکر باردار شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خودم تنبلی شوهرمم مورفو فوق العاده بد 

با hcg تخمکات آزاد میشن یا کیست میشن؟

ففط یه بار دارو گرفتم اونم پارسال ولی انگار مشکلی نداشتم یعنی نگفت کیست شده 

خب پس حتما آی یو آی کن انشالله به حق پنج تن با همون اولین بار باردار میشی و دلت شاد میشه

سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم ولی بهتره نیم ساعت فاصله بدی یعنی اول لووتیروکسین بخوری بعد پنتوپرازول غذا ...

عزیزم یه سوال برام پیش اومد ؟دکتر ارولوژی نامه شروع سیکل رو به خودمون میده یا میزاره داخل پرونده؟به همسرم گفته برید برای میکرو ولی هیچ نامه ای به ما نداده ،من اگر خدا بخواد میخوام ماه دیگه برم برای شروع سیکل ،ولی میترسم نامه ای نباشه و از طرفی شروع سیکلم جوری باشه که دکتر سجادی اون روز نباشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
محتاجیم به دعا عزیزم.منم اکثرا خوابالو هستم و به قول شما بیحال.اگه میرفتم و ساک و قلب رو میدیدم خیال ...

ان شاء الله که سالمند و در حال رشد..

اره یک بخش نگرانی ات بر طرف میشه..

من احتمالا سه شنبه برم..

شما انتقالتون چند شهریور بود؟

سلام به همه،امیدوارم که بهترین ها برای همتون اتفاق بیفته،من میخوام آی یو آی کنم،به نظرتون کار بیفاید ...

سلام عزيزم

من از اي يو اي نتيجه گرفتم عزيزم

امتحانش ضرري نداره

منم ميخواستم اي وي اف كنم ولي دكترم گفتن اولش همه اي يو اي مي كنن اگر نتيجه نگرفتن اي وي اف.

وای عزیزم خدا عمرت بده که گفتی خیالم راحت شد. من الان ۶ هفته و ۲ روزمه یه روز بلند میشم با تهوع و سی ...

من که اصصلا نه سینه درد دارم و نه سنگین شده سینه هام..

حالت تهوع هم فقط یک بار دیشب داشتم کلا حالم خوبه فقط گاهی بی حال میشم و میل به دراز کشیدن دارم..

شما انتقالت چه تاریخی بود؟ سونوی قلب رفتی؟