2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
من ۴۱ سالمه.مثبت شدم.بار دوم.البته هنوز سونو نرفتم.

چقدر عالي مبارك باشه 

كجا انجام داديد؟ دخيره تون چند بود؟ چند تا تخمك و جنين داشتيد؟ و بلاست انتقال داديد يا سه روزه ؟ چند تا انتقال داديد ؟ 

ببخشيد زياد پرسيدم هم سن هستيد با من چون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ایشالا 😍  منظورم این نیس چرا منفی شدیا اونو واقعا هیچ کس نمیدونه  اصلا این ...

آهان، الان متوجه شدم. همسرم مورفو و موتیلیتی پایین داشت. اما الان ممکنه ایمنی منم مزید بر علت شده باشه. 

یه آزمایش مختصر دادم. اعداد تو رنج بود اما به مرز نزدیک بود. دکتر برام دارو تجویز کرد. 

راستش من میخواستم خودم بگم بنویسه، اما قبل گفتنم دکتر خودش گفت یه سری آز ایمنی باید بدم. و اینکه من میدونستم TPO ام بالاست. شاید برای همین شک کرد به بقیه فاکتورها. بعضی‌ دکترها به خاطر یه انتقال منفی نمینویسن. 

عزیزم چه قد سنت کمه😍عجیبه با این سن سه تا انتقال دادن ...ایشالا که ۱۴ روز دیگه با خبر خوش بیای

خودمم تعجب کردم گف ۳تا اخه انتقال اولمم هست..انشاالله عزیزم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من ۴۱ سالمه.مثبت شدم.بار دوم.البته هنوز سونو نرفتم.

@زینبی_بابا    

و ملیکا جون میگم دیشب خیلی حالم بد شد و حالت تهوع داشتم و بالا اوردم البته اولین بار بود بعدش حالم خوب شد و خوابیدم الان دیدم با عرض معذرت رو لباسم یک تیکه سفید رنگ شبیه به خمیر که رگه های صورتی داره رو لباس زیرمه اندازه یک فندق😞 الان حالم هم خییلی خوبه مثل روزهای قبل انتقال..

ممکنه ساک حاملگی دفع شده باشه ؟؟شما چنین تجربه ایی نداشتی؟

ببخشید اگه میشه بگین دکترتون کیه؟کدوم مرکز انجام دادین؟منم مشهدم برای سومی می خوام تعیین جنسیت ...

هما اسکوئیان ..مرکز ارمغان میره..خیلی ازش تعریف شنیدم حالا ببینم برا خودم چی میشه البته اول خداس

ببخشید شما تقویتی به شوهرت دادی 

اره ولی بدتر شد مثلا تحرکش ۴۰بود شد بین ۲۰_٣۰ کلا ب دارو@شیمیایی عکس جواب میده

نه عزیزم مشکلی ندارم 

رها جون دکتر به شما هم گفته بود دو تا کیسه مشهوده درسته؟ ولی یکی گرفت.

اون کیسه دفع شد و شما متوجه اش شدی؟

حقیقتش صبح یک چیزی خمیری شکل با رگه های صورتی رو لباس زیرم بود به اندازه ی فندق یا کوچیکتر..

خییلی نگرانم کرد 

از یک طرف هم شنبه رفتم سونو الان دیگه زوده برم نمیدونم چکار کنم😞

آهان، الان متوجه شدم. همسرم مورفو و موتیلیتی پایین داشت. اما الان ممکنه ایمنی منم مزید بر علت شده با ...

به سلامتی ایشالا بار دوم دیگه آخری باشه برات عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
رها جون دکتر به شما هم گفته بود دو تا کیسه مشهوده درسته؟ ولی یکی گرفت. اون کیسه دفع شد و شما متوجه ...

نه عریزم ب احتمال زیاد ترشحه یا اگه شیاف میزاری شیافه

ولی بازم اگه دلت آروم نشد ی سونو برو

نه عریزم ب احتمال زیاد ترشحه یا اگه شیاف میزاری شیافه ولی بازم اگه دلت آروم نشد ی سونو برو

شنبه سونو بودم..

حداقل ده روز از سونو قبلی ام بگذره..

اره شیاف استفاده میکنم.امیدوارم همین طور باشه..

دعا کنید🙏🏻

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید من خیلی سوزش معده و معده درد دارم طوری که واقعا تحملش برام سخت ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم ولی بهتره نیم ساعت فاصله بدی یعنی اول لووتیروکسین بخوری بعد پنتوپرازول

غذاهای آبکی نخور گلم خیلی بهتر میشی، قبل از بیرون اومدن از تخت حتما یه بیسکوییت یا نون تست بخور

گلم از این به بعد هم حتما تو همون مطب از دکترت در مورد تداخل دارویی بپرس چون ممکنه مطالبی باشه که من اطلاع نداشته باشم😅

@زینبی_بابا      و ملیکا جون میگم دیشب خیلی حالم بد شد و حالت تهوع داشتم و بالا اور ...

نه گلم اگر خون ریزی قرمز نداری اصلا مهم نیست 

ضمنا علائم از الان میان و میرن، یه لحظه خوب خوب هستی، یه لحظه داغووون از تهوع😉😉😉😉