2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045228 بازدید | 684439 پست
زیر باسنمون بالشت میزاشت ولی کمرمون درد می کرد خم می کردیم پامونو 

یعنی بالشت میزاشتن و پاهاتون رو از زانو جمع میکردید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مگه فولیک 5 ضرر داره؟ منم از قبل انتقالم دارم میخورم دکترم قطعش نکرد مشکلی ام نداشتم ولی 5 نوشت از ا ...

عزیزم دکتر برای من ۱ نوشته با اینکه فعلا دو تا ساک دیده چرا برای بعضیها دوز ۵ تجویز کردن. توی نسخه برای شما ۵ نوشته؟ برای دوقلویی ۱ کم نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     ببخشید دوباره سوال میپرسم هرچی تو نت سرچ ...

علت سقط رو بهتون چی گفتن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم دکتر برای من ۱ نوشته با اینکه فعلا دو تا ساک دیده چرا برای بعضیها دوز ۵ تجویز کردن. توی نسخه ب ...

سلام ترلا جون

منم مریض نصرم که یه روز بعد از شما رفتم انتقال

جدی دو تا ساک داشتی؟

چه گوگولی 

خداروشکر

ترلا جون زرده و جنین هم دید؟

بله درست میگی  ولی من دکترم خیلی امیدواربود وقتی رفتم وگفتم منفی شده خیلی تعجب کرد خودم فکرمیک ...

دکترمنم گفت همه چیت خوبه بعد منفی شدنم اصلا نرفتم پیشش فقط زنگ زدم بهشون اطلاع دادم ...منم کل ۱۴روز استراحت بودم اصلا اون وضعیتو دوس نداشتم ولی ازترس شوهرم واینکه منفی بشم گردن من نندازه حرفشو گوش کردم ...که فک کنم واقعا اشتباهه این همه مامانا بعد انتقال بدون استراحت تازه بعضیا با کلی استرس وهیجان مثبت شدن 

اره الان تازه اومدیم خونه انقد علاف میکنن... از ۹تا ۵تاش پسر بود ک یدونش فقط بلاست بود بقیش ۴ روزه. ...

مبارک باشه عزیزدلم گل پسراتودلتن ایشالا دوهفته دیگه بایه بتای تپلی  اعلام حضور میکنن 😍

ممنون عزیز دلم😘😘😘چجوری باید التهاب و درمان کنم به احتمال زیاد یکشنبه انتقال دارم نمیدونم hpvچی ه ...

آهان به سلامتی عزیزم 

Hpv هم یه جور ویروس دستگاه تناسلی هست و به معاینه ربطی نداره،

پس کلا بی خیال نیاز به بررسی نیست

سلام ترلا جون منم مریض نصرم که یه روز بعد از شما رفتم انتقال جدی دو تا ساک داشتی؟ چه گوگولی  ...

من روز ۲۱ انتقالم رفتم سونو ساک که دکتر دو تا ساک دید که یکی کیسه زرد داشت و یکی نداشت. اما هیچ کدوم جنین نداشت دکتر گفت خیلی زود اومدی در صورتیکه خودشون بعد انتقال برگه دادن که نوشته بودن یک هفته بعد مثبت شدن بیاین. در هر صورت دو هفته دیگه باید برم برای سونوی قلب ولی از خود دکتر پرسیدم گفت جفتشون خوبن دیگه هر چی خدا بخواد. شما رفتی سونوی ساک؟ داروهاتو کم کرد؟

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید من خیلی سوزش معده و معده درد دارم طوری که واقعا تحملش برام سخت میشه دیروز رفتم متخصص زنان به من قرص پنتوپرازول داد ناشتا میخورم قرص تیرویید هم میخورم نصفشو برا پرکاری تداخل که ندارن؟ میخوام بدونم ضرر که نداره؟ازصبح ک خوردم درد معدم خوب بود ولی الان دوباره شروع شده