2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ماهک جون راهنمایی میکنی برای تقویت خودم و شوهرم و اینکه چیکار کنم رحمم آماده بشه برای بارداری پسر؟& ...

ببین من فقط کپسول و خوردم چون جنین داشتم بعد اینو خوردم به شوهرم ندادم ولی تو بگیر هردوتون بخورین مولتی ویتامینم بده به شوهرت بخور غداهای چرب نخورین توم الانم که هوا سرده جواراب مات باشه دور شکمتم یه شال ببند بزار گرم باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام امروز انتقال داشتم الان رفتم دسشویی رو دستمال یکم ترشح خونی بود بنظرتون از چیه؟؟   @زینب ...

سلام عزیزم 

طبیعیه به خاطر باز شدن دهانه رحم و گذاشتن اسپکلوم 

ایشالا که دوهفته دیگه خوش خبری و مامان شدی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز انتقال داشتم الان رفتم دسشویی رو دستمال یکم ترشح خونی بود بنظرتون از چیه؟؟   @زینب ...

عزیزم چیزی نیست به خاطر اون وسیلست که باهاش جنین رو انتقال میدن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ااره شما ۲۳ بودی...مگ چنتا جنین داشی؟؟دخترم داری؟؟چرا بغضیا بهت گفتی خوشحال باش؟

اره عزیزم

من 4تا جنین دختر فریز دارم دوماه دیگه میرم برای پانکچر و.. 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

به به مبارکهههه چیزی نیست ماله اون وسیلهدای که داخل کرده مراقب خودت باش ایشالا نی نی هات به دلت بچسبن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها جواب ازمایشم منفی شد باز.ممنون از دوستان گلم

متاسفم عزیزم ایشالا خدا بهت طبیعی نی نی بده 

ایشالا خدا به دلت آرامش بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

ببخشید دوباره سوال میپرسم هرچی تو نت سرچ کردم مطلبی ندیدم من موقع انتقال دکتر هرکاری کرد نتوست دهانه رحممو باز کن گفت بیا مطب بازش میکنم من بعد از پانکچرم دکتر گفت هیستروسکپی دقیق یادم نیست واسه چی گفت اما فک کنم گفته بود تنگه رحمم بعد هیستروسکپی گفت همه چی خوبه خداروشکر انتقال اولم راحت و بدون درد انجام شد باردارم شدم اما هفته هشت یا نه سقط شد اما الان بازم این مشکلو دارم چکار باید بکنم راهنماییم کنید لطفا

ببین من فقط کپسول و خوردم چون جنین داشتم بعد اینو خوردم به شوهرم ندادم ولی تو بگیر هردوتون بخورین مو ...

اها من قراره دوباره پانکچر بشم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸