2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ده انتقالم بی بی زدم برا بارسوم هاله انداخت اما پنج مین طول کشید ترووخدایکی بیادددد جوابموبده

مثبته عزیزم مبارکت باشه 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام دوستای گلم 

من یکشنبه به احتمال زیاد انتقال دارم اما خونمون پله داره طبقه دومه و آسانسور نداریم بنظرتون خیلی مهمه؟اگه آروم برم مشکلی پیش میاد؟کسی بوده مثل من که مثبت شده باشه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ابن سینا که میگه از روز دو زندگی عادی داشته باش من فقط حمام یبار رفتم‌تو این دو هفته  فردا هم‌ ...

تو دو هفته یه بار رفتی حموم؟!! 

اینا رو فکر کنم فقط تو نی نی سایت میگن هااا 

یکی اینه یکی اون نشاسته   

ابن سینا که میگه از روز دو زندگی عادی داشته باش من فقط حمام یبار رفتم‌تو این دو هفته  فردا هم‌ ...

عزیزم ابن سینا در مورد پله چیزی بهتون نگفته؟

ماپله داریم میترسم تاثیر بد داشته باشه

وای چقد سخت منم تجربه اش کردم درکت میکنم ولی توکلت به خدا باشه ناامید نشو و دوباره برو ادامه بده مش ...

توکلم به خداست که به ادامه فکر میکنم 

مشکلمون اسپرم ضعیفه 

دوتا بلاست انتقال دادم که خود جنین شناس روز انتقال گفت باکیفیتن.. خودمم مشکلی نداشتم دیگه نمیدونم خدا نخواست 

ایشالا قسمت بقیه دوستان 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..