2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
من تنها کار‌مثبتی که فکر میکنم تاثیر داشت قبل انتقال کیسه اب گرم گذاشتم دو ساعت رو شکمم دوروز بعد ا ...

من همش نگرانم بعد آی وی اف چطوری دو هفته استراحت کنم و بیرون نرم. 

یعنی میشه رفت؟ میترسم ریسک باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شما چرا اون یدونه رو اول انتقال ندادین که اگه نشد بعد برید باز.. کیفیت جنینی که براتون تشکیل شد ...

عزیزم من نیمه دوم خرداد ماه با دکتر آصف جاه جراحی باز فیبروم داشتم و تا شش ماه نباید باردار بشم یا انتقال بدم ، انتقالم میشه برای نیمه آذر به بعد ، تا اون موقع من فرصت دارم جنین بیشتری تشکیل بدم ، دکترم دکتر نصر هستن ، همون روز که پانکچر شدم رفتم پیششون گفتم یک تخمک داشتم و می خوام بنکینگ کنم  گفت باشه انجام میدیم و همین ماه وارد سیکل مجدد بشو ، دلایل مختلفی دارم برای بنکینگ جنین که  مهمترینش اینه که رحم من جراحی شده و نسبت به رحم دست نخورده ممکنه ضعیف تر عمل کنه پس من به جنین بیشتری برای انتقال نیاز دارم و نمیتونم به انتقال یک جنین اکتفا کنم

خوشحال شدم برات مبارک باشه💗💗💗❤🙆🙆🙆🙆🙆 قبلش بی بی زدی چجوری بود علایمی چیزی داشتی

مرسی عزیزم قسمت خودت ایشالله من از روز اول کمر درد شدید و دل درد پریودی داشتم اخرا سینه هامم خیلی درد میکنه خیلی زیاد  بی بی از روز ۷ زدم ولی همیشه منفی بود یا شاید مثبت من تشخیص نمیدم یهدهاله خیلی کمرنگ که به چشم‌نمیاد اصلا

توروخدا خودت رو اذیت نکن  انشاالله که روز۱۷با جواب مثبت میای اگه قراربودروز نهم جواب قطعی بگی ...

کلانتری چیه؟؟؟

برا منم صبح روز نهم گذاشتم منفی بود😢😢😢😢😢

راستی من 5 تا جنین داشتن دو تا انتقال دادند 3 تا دیگه دارم حالا یعنی اینا aبود اگه نگرفت اون سه تا bهستند یعنی ب اونام دلخوش نباشم

من همش نگرانم بعد آی وی اف چطوری دو هفته استراحت کنم و بیرون نرم.  یعنی میشه رفت؟ میترسم ریسک ...

ابن سینا که میگه از روز دو زندگی عادی داشته باش من فقط حمام یبار رفتم‌تو این دو هفته 

فردا هم‌میرم‌ولی ۵ دقیقه ای 

واقعا برای منی که همیشه بیرونم‌و خ نم‌مثل خ ابگاهه برام‌خیلی سخت بود موندن خونه داشتم دبونه میشدم

مرسی عزیزم قسمت خودت ایشالله من از روز اول کمر درد شدید و دل درد پریودی داشتم اخرا سینه هامم خیلی در ...

عزززم ببخشید میپرسم شما روز چندم هاله کمرنگ انداخت اخه من روز نهم زدم منفی بود دیگه هیچ امیدی ندارم

ولی واسه تو خیلی خوشحال شدم ب سلامتی عزیزم

روز چندت بود عزیزم ؟؟ درک میکنم خیلی بده ناراحت شدم خدا به دلت ارامش بده

روز ۱۳ فردا روز آزمایشم بود که امروز رفتم 

ایشالا قسمت تو‌و‌بقیه بچه ها زودتر مامان شین 🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من آز بتا دادم امروز با کلی امید ... منفی شد  بتا ۱...

وای چقد سخت منم تجربه اش کردم درکت میکنم ولی توکلت به خدا باشه ناامید نشو و دوباره برو ادامه بده

مشکلت چی بود؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪