2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

سلام خانومای گل.من یکشنبه انتقال جنین دارم.نمی دونم چیکار کنم این چند روزی چی بخورم بهتره

اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها یه نفر تو سایت دیدم گفته بود روز ۱۴ انتقالش با جنین بلاست بتاش صفر بوده روز ۱۸ شده ۱۸۰ بنظرتو ...

ببین عزیزدکترکلانتری اصفهان هم میگه آزمایش روز۱۷مورده قبولمه حتی اگه جنین بلاست باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل.من یکشنبه انتقال جنین دارم.نمی دونم چیکار کنم این چند روزی چی بخورم بهتره اگه راهنم ...

میگن شیر سویا خوبه و اینکه هر روز نشاسته با اب قاطی کن بخور روزی هم که میری انتقال بخور میگن برای لانه گزینی خوبه...منم باید پری شدم برم برای انتقال

خدا خودش نظر کنه
میگن شیر سویا خوبه و اینکه هر روز نشاسته با اب قاطی کن بخور روزی هم که میری انتقال بخور میگن برای لا ...

ممنونم عزیزم موفق باشی😍😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها یه نفر تو سایت دیدم گفته بود روز ۱۴ انتقالش با جنین بلاست بتاش صفر بوده روز ۱۸ شده ۱۸۰ بنظرتو ...

منم اینو دیدم اولش خوشحال شدم بعد گفتم بعیده ولی لابد یه چیزی هست که دکترا میگن 48 ساعت بعد تکرار کنید ولی فکر کنم خیلی خیلی نادر باشه 

شما ازمایش دادین ؟؟روز جند؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم اینو دیدم اولش خوشحال شدم بعد گفتم بعیده ولی لابد یه چیزی هست که دکترا میگن 48 ساعت بعد تکرار کن ...

وقتی دکتر میگه ازمایش روز هفده یا نوزده حتما دلیلی داره دیگه برای بعضیا زود نشون میده برای بعضیا دیر

خدا خودش نظر کنه
ماهک جون چرا از اون وانا میخوای بگیری ؟ 

اخهه شستن بچه باهاش خیلی بهتره برای حمومش روشم که تشک داره باز و بسته میشه میزاریش حموم چه حموم کنی چه بشوری رو اون لباس تنش می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانوما 

سوال داشتم جواب بدین ممنونتون میشم😘

من ۲۳ شهریور امپول دیفرلین زدم دکترم گفته بود بعد قرص ال دی هم مصرف میکردم ک ۲۶ ی ورقم تموم شد قط کردم ۳۰ شهریور عصرش لک دیدم فرداش یه کوچولو پری شدم بعد تا روز هفتم روزی ی کوچولووو لک میدیدم😐بعد تموم شد امروز صبم ی کوچولو دیدم ب دکترمم زنگ زدم کسی جواب نداد ایا برا شمام پیش اومده؟؟خسته شدم خیلی بده😤خونریزی داشتم اینقد اذیت نمیشدم خیلی رو مخمه😒 طبیعیه ینی؟؟ تورو خدا کسی بلد بود جواب بده اجرتون با امام حسین🙁