2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

عزیزم😢😢😢😢😢خیلی دوست دارم نی نی دار بشی ، همین امسال نی نی دار میشی ب دلم افتاد خدا صبرت بده سخته😢😢😢😢😢میدونم 

بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

عزیز دلم 

الهی ‌که خدا به همسرت سلامتی 

و نیاز به عمل نباشه

عزیزم فعلا داروهاتو قطع نکن

واسه خیلیا اینجوری میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمر جان مشکلتون چی بود گلم؟کجا میکرو کردین؟ علت کم جنین تشکیل شدن رو نگفتن؟

بیمارستان بهمن تهران. مشکلم همسرم کم تحرکی و مورفولوژی علت کم شدنو من فقط در مقدار کم دارویی که بهم داده میدونم و نمیدونم چرا انقد بمن کم دارو داد بی توجهی یا بی دقتی یا هرچی نمیدونم حتی یدونه کپسول یا قرصم برای تقویت بهم ندادن من مشکل تخمک گذاری نداشتم تا حالا و ذخیر تخمدانمم 3.6

در اندک من تویی فراوان یارب..
به مرکز زنگ زدم گفت ما به این نمیتونیم بگیم حاملگیه باید100 200 400 500 میشد😭 اما دو روز دیگه دوب ...

به نظرم مثبته چون مرکز ما گفتن روز 17 ازمایش الان روز سیزده هستی دو روز دیگه میشه پنجاه روز 17 هم میشه بالای 100

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خیلیییی ناراحت شدم زی زی جون بخدا اشک اومد تو چشام 

خیلیییی درکت میکنم 

ولی ناراحت نباش خدا بزرگه خودش حواسش هست حتما وقتش نبوده حکمتی توش هست ...

از ته دل برا همسرت دعا میکنم اول سلامت باشین هردو بعد هم به زودی دامنت سبز شه طبیعی باردار شی نخواد بری دنبال دوا درمون امین 🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم شایدداشتندخوب پیش میرفتندکه اجازه داده چون دیدم سه روزه هم فریزمیکنه 

نه عزیزم رشدشون خوب نبود ضعیف بودن. اصلا کاری ب کیفیت و تقسیم سلولش ندارن. قبل از میکرو برا ما دستور بلاست داد. یعنی قبل از پانکچر و تشکیل جنین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نظرم مثبته چون مرکز ما گفتن روز 17 ازمایش الان روز سیزده هستی دو روز دیگه میشه پنجاه روز 17 هم می ...

روز14هستم

شاید اثر امپول باشه

خیلی ناامیدم کرد

دارم میمیرم من

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

با خواست زوجها یا دستور پزشک زنان حتما سه روزه فریز میکنه ب خود دکتر نصر باشه بلاست میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بیمارستان بهمن تهران. مشکلم همسرم کم تحرکی و مورفولوژی علت کم شدنو من فقط در مقدار کم دارویی که بهم ...

تمام کسایی که با من پانکچر داشتن تعداد امپولاشون کمه کم دوبرابر من بود ولی برای من اینجوری کم و به اونا علاوه بر امپول قرص کیوتن و غیره هم داده بودن جهت تقویت تخمدان

در اندک من تویی فراوان یارب..

حالا مهم نیست، مال پارسال بوده. منظورم بیشتر این هست ک خود زوج هم باید با اطلاعات و مطالعه پیش برن و نمیشه ب بعضی مراکز صددرصد اطمینان کرد و همه چیو سپرد ب خودشون

عزیزم😢😢😢😢😢خیلی دوست دارم نی نی دار بشی ، همین امسال نی نی دار میشی ب دلم افتاد خدا صبرت بده سخت ...

ممنون عزیزم

شمام ناامید نشو تازه روز ۸ ام انتقالته نه ۹ عزیزجان

هنوز زوده امیدوار باش

ن 31 شهریور جنینای بلاست(5روزه)انتقال دادم هیچ علایمی ندارم امروز  میشه روز نهم انتقالم، وسوسه ...

منم 30 شهریور انتقال جنین دادم جنین بلاست امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد رفتم ازمایش ساعت 2 جوابش حاضر میشه خدا خواست مثبت شدم بهت میگم تو هم فردا برو ازمایش 

ممنون عزیزم شمام ناامید نشو تازه روز ۸ ام انتقالته نه ۹ عزیزجان هنوز زوده امیدوار باش

زی زی جان هنوز جای امیدواری هست 

انشاالله شوهرتون هم خوب بشن پای مرغ زیاد بهشون بدین