2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بسلامتی و اینسری کلی جنین با کیفیت تشکیل شه براتون . پی جی دی چی هست یعنی الان جنینایی که بر ...

ممنون عزیزم، همچنین برای شما، pgd برای تعیین جنسیت و یا برای تعیین بیماری های ژنتیکی رو جنین 5 روزه انجام میشه، نه گلم شما اصلا نیاز ندارید، مورد ما فرق داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه میخواست منفی باشه همون کمرنگ هم نمیفتاد امپول hcgنداشتی

چرا عزیزم نه روز پیش داشتم

اما دکترم برای امروز و دهم آزمایش نوشت برام

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
انشالله بسلامتی و اینسری کلی جنین با کیفیت تشکیل شه براتون . پی جی دی چی هست یعنی الان جنینایی که بر ...

برایه کسایی که سابقه ی مشکل ژنتیکی یا مینور هستن برایه سلامت جنین ر‌وش انجام میدن که تعیین جنسیتم میکنه جنین رو وتو مرکز ما به ازایه هر۴ تا جنین فکر کنم ۴ونیم میگیری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام خوبم شکر.. فعلا که هییچ علایم و خبری نیست😁 دعا کن🙏🏻 سه شنبه هفته بعد میرم دکتر ببینم چه خ ...

دعای سنگین نمیکنم برات

سه قلو سخته، امیدوارم دوتاش سفت و محکم بچسبن بهت و بارداری راحتی داشته باشی

میشه عکس بزاری دختر مثبتی پسر بیبیش کمرنگه

خداکنه.. 

سر دخترم انقدررر پررنگ بود رفتم آزمایش عددم204بود

حالا این سری بااین بیبی کمرنگ میخواد بتام چه جور باشه

مطمین باش تا ۹روز اثرامپوله رفته بی خودی اون طفل معصوموبا استرست نگران نکن

انشالله عزیزم

ممنونم از انرژی مثبتت

شما هم جنین پسر انتقال دادید؟ 

سلام دوستان من از امروز امپول سینال اف رو شروع میکنم کار خاصی هست که باید انجام بدم تا روز پانکچر؟ ...

سلام عزیزم به سلامتی 

تزریقش خیلی راحته سری رو بزن سفتش کن بعد درجشو بذار رو‌عددی که دکتر گفته  درشو باز کن 

با دوتا انگشتت قسمت بیرونی بازوتو بگیر بعد که فرو‌رفت تو‌بازو دکمه انتهایی رو آروم فشار بده تا وقتی صفر بشه 

بعدشم در سری رو ببند و از ته بپیچونش که باز شه و بندازش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
برایه کسایی که سابقه ی مشکل ژنتیکی یا مینور هستن برایه سلامت جنین ر‌وش انجام میدن که تعیین جنسیتم می ...

عزیزم الهی که به حق علی کاملا سالم سلامت باشن و به مراد دلت برسی خدا خودش کمکت کنه اینسری بهترین نتیجه رو بگیری.

در اندک من تویی فراوان یارب..