2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار پانکچر کردم برای pgd تعیین سلامت جنین تعداد جنین کم هست باز میخام وارد سیکل تخمک کشی شم

انشالله بسلامتی و اینسری کلی جنین با کیفیت تشکیل شه براتون . پی جی دی چی هست یعنی الان جنینایی که برای من تشکیل شده ممکنه سلامت نباشن؟ باید تست روشون انجام شه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
همون روز تا یک ونیم ۲.واسه اونایی که حالشون خوب نیست

خوب اون که دیگه اسمش بستری نی ما هم بعد عمل تا حالمون اوکی شه نگه داشتن سرم و غیره زدن تا کاملا اوکی شیم. بالاخره هزینه هر جا با جای دیگه متفاوته انشالله شما هم موفق باشید عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستان من از امروز امپول سینال اف رو شروع میکنم

کار خاصی هست که باید انجام بدم تا روز پانکچر؟

واینکه کسی طرز تزریق سینال اف قلمی رو بلده بهم بگه ممنون میشم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم،  این تاریخ تو کدوم سونو براتون زده؟؟  برای من تو سونو ان تی زده بود ۳ آذر و تو ...

سلام تیارا جون‌خوبی گلم 

واسه من هم تو ان تی هم آنومالی زد ۱۶ آذر ۴۰ هفته تمام 

الان چند هفته ای دقیق ؟ حساب کن ببین ۴۰ هفته کی میشه 

به احتمال زیاد بین ۳۸ تا ۳۹ هفته سزارین بشی انشاالله 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم،  این تاریخ تو کدوم سونو براتون زده؟؟  برای من تو سونو ان تی زده بود ۳ آذر و تو ...

راستی آخرین بار کی سونو کردی ؟ وزن نی نی چقدر بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها سلام صبحتون بخیر

من صبح بیبی گذاشتم و باز هم کمرنگ بود! الانم رفتم آزمایش دادم گفتن ساعت12آماده میشه

دارم میمیرم از استرس

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بچه ها سلام صبحتون بخیر من صبح بیبی گذاشتم و باز هم کمرنگ بود! الانم رفتم آزمایش دادم گفتن ساعت12آم ...

سلام عزیزم انشاالله مامان شدی ساعت ۱۲ خوش خبری 🐣💙💓

به بی بی چک اهمیت نده 

سلام عزیزم انشاالله مامان شدی ساعت ۱۲ خوش خبری 🐣💙💓 به بی بی چک اهمیت نده 

قربونت برم عزیزم

انشالله نینیتو صحیح و سالم دنیا بیاری

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بچه ها سلام صبحتون بخیر من صبح بیبی گذاشتم و باز هم کمرنگ بود! الانم رفتم آزمایش دادم گفتن ساعت12آم ...

اگه میخواست منفی باشه همون کمرنگ هم نمیفتاد

امپول hcgنداشتی

@زینبی_بابا     سلام میشه بعد زدن امپول پروژسترون کیسه اب گرم یا حوله بذارم؟

بله بزاری اروم میشی ولی به تزریقاتی تایید کن اروم موادشو خالی کنه دیگه قلمبه نمیشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی