2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
فشارت رو اندازه گرفتی؟  ورم نداری؟  تو آزمایش ها دفع پروتیین نداشتی؟  حتما حتما بر ...

فشار نه همون دکتر رفتم گرفتم‌خوب بود ازمایشم‌نوشت خوب بود حالا شنبه برم‌میگم  بهش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله برام فریز کردن ولی اخه برای تمام خانومایی که اونروز با من پانکچر شدنو فریز کردن ولی تعداد تخمکای ...

نمیدونم عزیزم نگران نباش اتفاقا اصلا چیز مهمی نیست به منم اون دوباری که پانکچر شدم ندادن...بیخیال😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منظورت اینه که روزی که موعد پریود اصلیتون بود لک قهوه ای دیدی بعد تا موعد آزمایش ندیدی؟؟؟ شما ...

من پریودام منظمه بیستم انتقال داشتم ۱ یکم یک لک خیلی کوچیک دیدم که بهش اهمیت ندادم سوم آزمایش دادم منفی بود. داروها رو قطع کردم از شنبه لک دیدم امروز پریود شدم

خدایا شکرت
حتما عزیزم ..برام دعا کن ...شما از مشهد بودی؟؟یبار دوتا جنین داشتی دوباره شروع کردی؟؟ب کجا رسوندی؟

نه من رویش بودم تازه از اول ابن سینا شروع کردم جواب ازمایش هام اماده بشه انشاالله اخرایه ۷یا اول ۸ شروع میکنم دو تا جنین های من مشکل داشتن وانتقال ندادم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من پریودام منظمه بیستم انتقال داشتم ۱ یکم یک لک خیلی کوچیک دیدم که بهش اهمیت ندادم سوم آزمایش دادم م ...

ممنون از اینکه جوابمو دادی عزیزم😍

انشاالله هرچه زودتر به مراد دلت برسی🙏

عزیزم اگه جنینت گرفته باشه با هیچی از جاش تکون نمیخوره اصلا نگران نباش...تا وقتی لک و اینا ندیدی نگر ...

هنوز که معلوم نیست بعد چن ساعت هاله انداخته ... 

ایشالا مامان شدن خودت 🙏

ممنون عزیزم یکم دلمو آروم کردی 

واقعا بیبی چک زدن قبل آزمایش اشتباهه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بهم گفتن که پریود شدم ال دی بخورم از روز سومش اینکه کی بشه رو دقیق نمیدونم اصلا

دورت ۴۵ روزس گلم حدودا از روزی که پری میشی حدودا ۴۵ روز بعد انتقالته

دورت ۴۵ روزس گلم حدودا از روزی که پری میشی حدودا ۴۵ روز بعد انتقالته

یعنی امپولو درست بهم ندادن یعنی لازم نبوده؟ من نگران شدم گفتم نکنه لازم بوده و فراموش کردن

در اندک من تویی فراوان یارب..
هنوز که معلوم نیست بعد چن ساعت هاله انداخته ...  ایشالا مامان شدن خودت 🙏 ممنون عزیزم یکم دلم ...

من عمرا بزنم...همون دو دفعه قبل زدم بسم بود 

از بی بی چک بدم اومده...معمولا هرکس تا حالا چند ساعت بعد دیده بی بی چکش هاله داره آخرش فهمیده درست بوده و مثبت شده...تازه تو هنوز روز ۱۱ نیستی مگه؟؟خب خیلی زوده دیگه همینشم خوبه

یعنی امپولو درست بهم ندادن یعنی لازم نبوده؟ من نگران شدم گفتم نکنه لازم بوده و فراموش کردن

نه اگه لازم بود میدادن بهت نگران نباش عزیزم دیر باشه ولی انشالله ننیجت مثبت بشه