2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

سلام دوستان💕💕

من بعلت بالا نرفتن ضخامت رحمم دکتر بهم پیشنهاد هیستروسکوپی رو داد که هم رحمم بررسی بشه که چرا ضخامتم اصلا بالا نمیره و ام خراش بدن .. روز چهارم و پنجم سیکلم باید برم ..

سوالم اینه همون سیکلی که خراش میدن میشه رفت واسه انتقال یا سیکل بعدش؟؟ 🤔🤔

لطفا هرکس اطلاعاتی در مورد خراش آندومتر و هیستروسکوپی داره راهنماییم کنه😘😘   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خیلی ناراحتم    

آخ... امضااات...

هوشنگ ابتهاج عزیزم❤ ...

هنوز دیر نیست

هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست

عزیز هم زبان تو در کدام کهکشان نشسته ایی؟؟

🍃🍃🍂🍂🍃🍃🍂🍂

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله انتقال بدی ببین گلم پانکچر با الان اصلا قابل مقایسه نیست نمیشه پیش ...

ممنونم عزیزم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانومای تبریزی میشه اگه میتونین راهنماییم کنین واقعا تو یکی از بزرگترین دو راهی های زندگیم قرار گرفت ...

عزیزم انگار حمدی خیلی معروفه. ماه قبل یکی از خانومای تبریزی باردار شد دکترش حمدی بود و ب یه نفر دیگه هم  پیشنهاد داد حمدی بره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پریاجون میشه بگی از روز چند بی بی چک زدی

عزیزم من از زدز ۷ زدم 

انقدر عجله داشتم روز ۷ رفتم از بتا دادم شد ۵۰ ولی همه گفتن به خاطر امپول اچ سی جی هستن این عدد دیگه روز ۱۱ رفتم  مسول ازمایشگاه گفت اگه عدد بیاد رو ۴۰۰ درستع  میفهمیم به خاطر امپول نبوده

سلام ، اون وقت علايم هم داره همسرتون ؟ تست خون رو من شنيدم خطا داره .

سلام عزیزم، نه هیچ علائمی نداره، فقط ما دو روز پیش چون از بوشهر که هواش مرطوبه اومدیم شیراز برای همین کارای میکرو، یه مقدار شیراز هوا سرد و خشکه شوهرم از دیروز یه کم آب ریزش بینی داشت، بعد گفت بینیم خشک شده، دیشب هم یه دو تا تک سرفه کرد،گفت قبلا هم میومدم شیراز چون هواش خشکه اینجوری می شدم، به نظرت این کروناس؟ نه تب داره نه لرز نه تنگی نفس، نه هیچ علامت کرونایی دیگه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
متم به طور وحشتناک کمر درد دارم روز ۸ انتقالم انقدر زیاد بود گریه میکردم

پریا جون کجای کمرت درد گرفت.من دیشب چنان کمر دردی کردم که گفتم پریودی رو شاخشه.پایین کمرم درد عجیبی بود.ولی برا من ۱۴ انتقالم کمرم درد اومد بقیه روزا دلم درد میکرد

سلام عزیزم، نه هیچ علائمی نداره، فقط ما دو روز پیش چون از بوشهر که هواش مرطوبه اومدیم شیراز برای همی ...

نترس عزیزم منم خونم مثبت شد چقدر گریه کردم ولی ته حلق که اومد منفی بود آزمایش خون همش چرته ممکن آدم یه عفونت دیگه تو بدنش باشه الکی بالا نشون بده