2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
چمیدونم والا اینم از شانس منه.قربونت عزیزم چاره ای نیس فعلا.حالا اگه پریود نشم تا اونموقع

نمیشی نمیش

مطمئنم نی نیات الان تو دلت هستن

توکلت به خدا باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من و همسرم امروز تست خون crp برای کرونا قبل از ورود به سیکل دادیم، چهارشنبه پریود میشم،متاسفانه تست همسرم مثبت شده و گفتن مشکوکه، نمی دونیم چکار کنیم  گفتن همسرت فردا بره متخصص ببینش و تستش کنه، بچه ها خیلی ناراحتم، قلبم درد گرفته، کسی بوده آزمایش خونش مثبت بوده بعد آزمایشات بعدیش منفی شده باشه؟  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه  گلم اصلا زیاد نیست، ضخامت تا زمان تخمک گذاری بالا میره و روند بالا رفتن کند میشه

مرسی عزیزم 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم منم میخوام پری بیاد انجام بدم دوتا دختر دارم شما کجا میرید چند تا جنین داشتید چند تا پسر شد ...

من مشتاق اصفهان میرم.کلا۸تاتخمک داشتم که۴پسرشد.

۱دختر

۱جنین پسرهم جدا که نوشته باتعهد بهم گفتندهروقت خواستی اینوانتقال بدی بایدباجنین شناس مشاوره بشی نمیدونم واسه چی؟؟؟

کلا۶تاجنین شد

شما چطور؟؟؟

چندمین انتقالتونه

عزیزم ایشالا این دفعه مثبت بشی .... کجا انجام دادی؟دفعه قبل چند تا برات جنین گذاشتن؟

مرسی فدات شم بادعای شما

مشتاق

چون جنینام بلاست هست دکتر کلانتری میگه فقط یکی بزار

البته خودمم چون دوتادارم دلم دوقلو نمیخاد یکی برام انتقال دادن که نشد

بازم میخام یکی انتقال بدم