2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی همیشگیت روداشته باش وخودتو خسته نکن همین من انتقال قبلی چقدراستراحت کردم چقدرازلحاظ غذایی مر ...

عزیزم شما چندتا انتقال ناموفق داشتی؟

قبلا سابقه سقط و اینا داشتی؟

من دارم میترسم کم کم که انگار همه بالاخره یه جورایی یا همون اولین انتقال باردار شدن، یا قبلش حداقل یه سابقه سقط داشتن.

عزیزم شما چندتا انتقال ناموفق داشتی؟ قبلا سابقه سقط و اینا داشتی؟ من دارم میترسم کم کم که انگار هم ...

عزیزم من واسه تعیین جنسیت ای وی اف کردم دوتادختردارم

و اولین انتقالم منفی شدم یه دور پریودشدم ومنتظرپریود این ماهم هستم که دوباره برم واسه انتقال امیدت به خدا باشه انشااله که زوری مامان بشی

سلام من امروز خبر بارداری یکی از دوستام شنیدم خیلی خوشحال شدم با ماه اول اقدام حامله شده ولی من سه سال و نیمه دارم تلاش میکنم حسود نیستم ولی دلم گرفته باش دارم از ظهر دارم گریه میکنم حالم بده خدایا خودت نظر کن

به نظر من تحرک با هیچیییی خوب نمیشه چون ما همچیووو امتحان مردیم الان ۵ ساله اما بگو ۱ دونه بالا نیوم ...

اره اماچاره چیه میترسم نخوره بدترپایین بیاد واسه همون. 

خداخودش کمکمون میکنه وشماهم بزودی مامان میشی

سلام مامانای عزیزمن مادردوتا دخترهستم وبه خاطرتعیین جنسیت افتادم تومسیرای وی اف ومتاسفانه اولین انتق ...

سلام گلم منم میخوام پری بیاد انجام بدم دوتا دختر دارم شما کجا میرید چند تا جنین داشتید چند تا پسر شد براتون

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام مامانای عزیزمن مادردوتا دخترهستم وبه خاطرتعیین جنسیت افتادم تومسیرای وی اف ومتاسفانه اولین انتق ...

عزیزم ایشالا این دفعه مثبت بشی ....

کجا انجام دادی؟دفعه قبل چند تا برات جنین گذاشتن؟

خانومای تبریزی میشه اگه میتونین راهنماییم کنین واقعا تو یکی از بزرگترین دو راهی های زندگیم قرار گرفتم خیلی پریشونم ممنون میشم کمکم کنید.

من دکترم پریسا موسی پور هس که کارای ivfرو تو جهاد دانشگاهی انجام میدن ولی امروز که یکی از کاربرها به اسم مهسا گفت با ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی براش تشکیل نشده تو همین مرکز به دلم شک افتاده که برم پیش دکتر حمدی تا کارامو تو مرکز میلاد انجام بدن فکر میکنم جنین شناس میلاد بهتر از جهاده. توروخدا راهنماییم کنین اگه چیزی میدونین خیلی سردرگمم این همه هزینه و سلامتیتو بدی و هیچی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن