2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
عزیزم من روز انتقال ضخامتم نهایت هشت و نیم بود.. دکتر من نظرش این هست که ضخامت اندومتر هر فردی برای ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم منم همین طور اگه مامان بابام نبودن که اصلا نمیشد من دخترم یک سال و هشت ماهشه همه کاراشو م ...

دقیقا مثل خودمی و ایشاالله بارداری چون یه بار باردارشدی امیدت بیشتر باشه چون رحمِت امادگی رو داره 

ستاره جون شما چی علائم داشتین ؟؟ همه میگن حس پریودی دارن من ندارم در حد یکی دو دقیقه تو روز دارم&nb ...

من هم خیلی کم حس درد پریودی داشتم خیلی علامت خاص نداشتم کمی پهلوی چپم درد میکرد خییلی کم روزهای اخر نزدیک به ازمایش..

ولی چند روزه حس درد یا مورمور شدن دارم دور نافم..

دقیقا مثل خودمی و ایشاالله بارداری چون یه بار باردارشدی امیدت بیشتر باشه چون رحمِت امادگی رو داره&nb ...

عه شماهم یه دختر داری؟ چندوقتشه؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
2سال 2ماهشه این جنین هام از دخترم بزرگترن دخترم رو بعد زیفت ناموفقم خدا بهم بخشید 

الهی عزیزم خدا ببخشه بهتون

این سری تعیین جنسیت بودی؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم ضخامتت چند بود موقع انتقال؟

والا سر انتقال اصلا بهم چیزی نگفتن فقط تو برگم زده ۸ سه خطی حالا نمیدونم برا روز انتقال بود یا همون یه هفته قبلش که رفتم سونو و دکتر معدنی گفت آندو ۸ هست