2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
سلام دوستان و مامانای ناب و فداکار که این همه درد و استرس رو تحمل میکنیم.صب ساعت 4بی بی زدم 

به به 😍 چه بیبی پررنگی مبارک باشه عزیزم 

روز چند انتقالی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان و مامانای ناب و فداکار که این همه درد و استرس رو تحمل میکنیم.صب ساعت 4بی بی زدم 

مبارکه خیلی خیلی فردا برو آزمایش 

همون مارک قبلی بود بی بی چکت ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میشه منم روز 14مثبت اینجوری بشم

چرا نشه فقط امیدت به خدا باشه من از هفته دوم نا امید نا امید بودم چون علایم نداشتم استرس هم داشتم من موفقیتم رو مدیون مامانم هستم بنده خدا از روز انتقالم تا الان یه دقیقه تنهام نذاشته استراحت داشته باش گلم

سلام زینبی جان میگم من روز دو پری رفتم سونو واسه انتقال بهم استرادیول داد روزی دوتا و سوپرفکت ۲۰ واح ...

عزیزم من روز انتقال ضخامتم نهایت هشت و نیم بود..

دکتر من نظرش این هست که ضخامت اندومتر هر فردی برای خودش تعریف داره..یک بار دکتر جایگزینش سیکل انتقالم رو متوقف کرد سری بعد رفتم بهش گفتم گفت برای تو با ضخامت ۷ هم انتقال میدادم کاش کنسل نمیکرد..ولی یک خانمی رو با ضخامت ۸ سیکل انتقالش رو کنسل کرد نمیدونم معیارش چیه..

من از پنج روز قبل انتقال هر روز تزریق دارم یعنی از ۱۵ شهریور..

خیلی خیلی مبارکه عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی 

مبارکت باشه...

خییییییلی خوشحال شدم 

امیدوارم بقیه ی خانمهای منتظر هم خوش خبر باشند مثل شما😍😍😍

چرا نشه فقط امیدت به خدا باشه من از هفته دوم نا امید نا امید بودم چون علایم نداشتم استرس هم داشتم من ...

هیچ علائمی نداشتی؟؟

چرا نشه فقط امیدت به خدا باشه من از هفته دوم نا امید نا امید بودم چون علایم نداشتم استرس هم داشتم من ...

فدات شم

منم همین طور

اگه مامان بابام نبودن که اصلا نمیشد

من دخترم یک سال و هشت ماهشه همه کاراشو مامان بابام انجام میدن ناهار شام میپزه

همش میگم خدایا بخاطر زحمات مامان بابام باردار باشم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
مبارکت باشه... خییییییلی خوشحال شدم  امیدوارم بقیه ی خانمهای منتظر هم خوش خبر باشند مثل شما😍 ...

ستاره جون شما چی علائم داشتین ؟؟

همه میگن حس پریودی دارن من ندارم در حد یکی دو دقیقه تو روز دارم 

مبارک باشه همدم جان❤❤🤩🤩🤩

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
فردا روز ۱۴ انتقالم هستش، نمی دونم بی بی بزنم یا که برم آز بدم؟

بی بی بزن گلم با خیال راحت برو آزمایش من دفعه اولم بی بی نزدم تا جواب بیاد مردم و زنده شدم و متاسفانه همسرم با گریه گفت جواب منفیه چه روز نحس و بدی بود و چقد ضجه زدم و گریه کردم خدا برا هیچ کس نخواد