2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ایشالله بری سونو قلب کوچولوش واست بتپه.  مرسی عزیزم لطف کردی منم میخوام خودم به دکترم پیشنهادب ...

ممنون مهربون جونم.ان شاالله.از خدا میخوام شما هم به نتیجه دلخواه برسی.

آره پیشنهاد بده حتما.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیزی جان خوبی انشالله که لک لانه گرینی بوده راستی کدوم دکتر برات انتقال داد؟

خوبم عزیزم مرسی بهترم یه وقتایی رگه هایی از خون میبینم فعلا شیافم میذارم همراه آمپول تا ببینم چی میشه

از لک خوشم نمیاد کاش نداشتم آدم و میترسونه

من پانکچرم و دکتر معدنی انجام داد اما روز انتقال دکتر خودم که حافظیه برام انتقال داد...

شما قراره دارو بگیری برای پانکچر آره؟؟؟انشاالله موفق باشی عزیزم

خیر باشه ان شاء الله ان شاء الله این انتقال انتقال اخرت باشه و بری سراغ سیسمونی و لباس بارداری..

فدااات مهربونم انشاالله با شما😘😘😘🌸🌸🌸🦄🦄🦄❤❤❤

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بهترین جنین شناس کدوم مرکز هست؟

بنظرم کار جنین شناس مام خیلی خوبه من جدای از اینکه دکتر نصرو دوس داشتم کار جنین شناس مام و هم خیلی قبول دارم...ولی متاسفانه شوهرم گفت نه چون نصر آقاست ،منم رفتم رویان

خوبم عزیزم مرسی بهترم یه وقتایی رگه هایی از خون میبینم فعلا شیافم میذارم همراه آمپول تا ببینم چی میش ...

بله زیزی جون فردا میرم سونو که اگه انشالله اوکی باشه

امپولارو شروع کنم

گونال که گیرم نیومد دیگه سینال میزنم توکل بخدا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

وای من دارم پریود میشم. قشنگ زیر دلم درد میکنه ولی به خودم میگم نههه علایم بارداری و پریود مثل همه 🙄 هر بارم میرم دستشویی میبینم خبری نیست به خودم میگم دیدی؟ دیدی بارداری؟؟ 😂

آخه یکی نیست بگه تو ماه پیش انتقال دادی، اون همه پروژسترون جلودار پریودت نبود حالا همینجوری رو هوا فکر میکنی بارداری 😅

کوه اعتماد به نفسم 😎

سلام گلم متاسفم ...خدا بزرگه  بزودی انشاالله معجزشو ببینی  عزیز دلم مشکلتون چی بوده که م ...

نمیدونم دکتر میگفت ذخیره تخمدانت خیلی زیاد نیست آزمایشم ۲.۱ بود شوهرمم مورفولوژیش ۲ بود دیگه نشد یه سال و نیم دکتر گفت فقط ای وی اف

ممنون مهربون جونم.ان شاالله.از خدا میخوام شما هم به نتیجه دلخواه برسی. آره پیشنهاد بده حتما.

مرسی خیلی لطف داری بهم توکل برخدا. همین دعاهای دوستان کلی دلگرم میکنه ادمو. برای خودت وتودلیت صلوات فرستادم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

ستاره جون خوشال شدم ک چندتا ساک تو سونو بوده، مبارکت باشه عزیزم جنینای انتقال آخرت چند روزه بودن؟ ف ...

ممنونم🌹

فریز بودند ولی نمیدونم چندروزه بودند.

اصلا خبر ندارم از تعداد اسپرم فقط همینو میدونم همسرم پرسید با این وضع ازمایش اسپرم نمیتونستم طبیعی اقدام کنم متصدی ازمایشگاه گفت نه خییلی ضعیف تر از این حرفهاست اسپرمتون..

اخه جواب از اسپرم روز پانکچر رو به ما ندادند برا همین نمیدونم.