2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من فردا روز سوم سیکلمه انشالله میرم برا شروع پانکچر نه تعیین جنسیت نمیرم هر چی خدا داد شکر فقط میخ ...

انشالله به مرادت برسی عزیزم امپول چی بهت دادن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام من امروز رفتم آزمایشگاه از ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد برام خیلی ناراحتم گفتن علتش رو نمیددن ...

عزیزم کدوم مرکز بودی؟؟جنین شناسش خوب و مطمئنه؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر موسی پور

من به نظرم‌میلاد جنین شناسیش بهتره و پاسخگو تر هستن.من قبلا پیش دکتر دانایی که میرفتم اونم جهاد دانشگاهی بود.نتیجه ای ندیدم.میتونی بری میلاد پیش دکتر حمدی؟

خدایا شکرت  
انشالله به مرادت برسی عزیزم امپول چی بهت دادن

فردا مینویسه دیگه احتمالا

چون گفت دوم یا سوم پری بیا

احتمالا سینال بنویسه دیگه منم مجبورم بگیرم

چند وقته میگردم دنبال گونال پیدا نمیکنم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
فردا مینویسه دیگه احتمالا چون گفت دوم یا سوم پری بیا احتمالا سینال بنویسه دیگه منم مجبورم بگیرم چ ...

کجا میری برایه سیکلت؟ میگن تهران سخت پیدا میشه ولی هست 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
زی زی جون چطوری بهتری؟؟ ،لکه بینیت تموم شد ؟؟

آره عزیزم بهتر که شدم چون بجز دوتا امپول شیافم میذارم شبا....ولی خب یه وقتایی وقتی میرم دستشویی حس میکنم یه کوچولو لک دارم...خیلییی میترسم،،از لک متنفرم  

لیلا جون بس که علائم ندارم استرس گرفتم 

ببین پیش خودت بگو من هر کاری از دستم برمیومد کردم و کوتاهی نکردم. بقیه اش که دیگه از دسترس تو خارجه عزیزم. بسپار به خدا و بهش اعتماد کن انشالله بهترینا رو سر راهت قرار میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم بهتر که شدم چون بجز دوتا امپول شیافم میذارم شبا....ولی خب یه وقتایی وقتی میرم دستشویی حس م ...

زیزی جان خوبی

انشالله که لک لانه گرینی بوده

راستی کدوم دکتر برات انتقال داد؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم