2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
سلام زینب جان خوبی؟ ببخشید عزیزم پی ار پی درد داره؟؟؟ تواطلاعی داری؟  وای پردینزولون شروع کردم ...

سلام عزیزم نه فکر نکنم درد داشته باشه، حالا باز دوستانی که تجربه دارن میان راهنماییت میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها عزیزم ممنون آخه گفتن سردیه☺️ عزیزم یه سوال دیگه من الان هفت ماهه دارم فولیک اسید میخورم. مشکلی ...

عزیزم سردی و گرمی هر کدوم رو به تعادل بخوری مشکلی نداره 

منم قبلا اعتقاد داشتم الان که بیشتر مطالعه کردم دیدم داشته چه کلاهی سرم می‌رفته، حتی ذکریای رازی هم گفته شیر طبع معتدل داره، حالا نمیدونم اینا از کجا میگن شیر سرده و باعث پوکی استخوان جمعیتی کثیری از بیمارانشون رو دارن

عزیز دلم دیگه چیزی نمونده پسر نازت رو بغل کنی انشاالله به سلامتی  قسمت همه منتظرا  تاریخ ...

ممنون لیانا جان، ان شاالله قسمت همه منتظرا مخصوصا دوستان منتظر نی نی سایتیمون، عزیزم برای من دکتر زده 17 آبان، دیگه ببینم نی نی کی تشریف فرما میشه، دیگه دکتر گفتش برای طبیعی از الان پیاده رویت را شروع کن خودمم کلاسهای ورزشی بارداری را دنبال میکنم و انجام میدم، که بتونم زایمان راحتی داشته باشم ان شاالله، ناگفته نمونه خیلی هم استرس دارم☺️😀

برای شما کی تاریخ زدن؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ 

عزیزم خب کیسه زرده تو ساک هست دیگه مامان گل  بعدم چه خبره این قدر زود رفتی سونو

آخه مرکز که. زنگ زدم جواب آزمایش دادم گفتن باید برم برای سنو نمیخواستم زود برم ولی دیگه گفتن بیار رفتم...

@زینبی_بابا     سلام امروز رفتم سونو دو تا ساک رویت شد بدون جنین و یک ساک کوچولو(پاکه)، ...

سلام عزیزم 😍😍😍 مبارکههههههههه 

فقط نمیدونم چرا یهو اغلب تو تاپیک این قدر عجول شدین و سریع سونو میرین تو این کرونا 

به خدا حال جوجه ها خوبه 

اگر چند قلویی تو دوز دارو اثر داشت دکتر خودش میگفت تندی برید سونو 

خواهر گلم ببین من از کی گفتم تمرین صبر کنین، بچه هامون یه روز به دنیا میان به سلامتی و هر مرحله استرس خودش رو داره، اینا یه روز نوجوان میشن پدرمون رو در میارن ها، از الان اثر داره حالت های ما

سلام به همه امروز روز دوازدهم هستش که من آی وی اف کردم. ایشالا سه روز دیگه باید آز بدم.

این دو هفته انتظار خیلی سخته، هر چقدرم بخواهی خودتو مشغول یه کاری کنی و به علائمی که داری و نداری، توجه نکنی، نمیشه.

ترس نداره  میتونی اپیدورال کنی البته سزارین کردی قبلا بهتره دوباره سزارین شی

اصلا حس اینکه طبیعی به دنیا بیارم میترسونتم فکر میکنم توانشو ندارم ...ار حتما سزارین میکنم سر قبلی خییییلی اذیت شدم هم درد طبیعی کشیدم هم سزارین