2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
امروز انتقال دادی؟مبارکت باشه😊 بعد انتقال زندگی عادی داشته باش با لباس کم و یا بدون لباس زیر کولر ...

قربونت میشه بگی دقیقا همون ساعاتی که داخل تخت شدی که ببرند واسه انتقال چکار میکردی؟باید لخت باشیم بدون لباس زیر وشلوار؟و بعداز انتقال که اوردنت دقیقا چکار کردی؟؟لطفا بگین چون من نمی‌دونم هبچی😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فدات شم عزیزم من ۹ مرداد پریود شدم روز هفتم حدود ۱۰ تا ۱۲ میل بود سایزشون روز یازدهم حدود ۱۵ تا ۱۷ ت ...

ممنونم عزيزم . 

يه سوال ديگه دكتر آمپول پي دي هوموگ داده بهم همون hmg هست ولي روش نوشته تزريق زيرجلدي و عضلاني يعني ميشه روي شكم هم زد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل انتقال اره حتما با روغن چرب کن..شکم بند ببند و حتما پاهات رو گرم نگه دار و جوراب نخی بپوش. ولی ...

ممنون با جوراب میشه برم توی اتاق انتقال؟؟من اونسری نپوشیدم

ياد خودم افتادم عزيزم من خيلي به دعاي بچه هاي كوچيك اعتقاد دارم ، هميشه قبل از ازدواج به نوه خاله ام ...

عزیزم

منم مثل شمام به تمام بچه های فامیل سپردم، اونام تا منو میبینن میگن خاله، طاها کی دنیا میاد 😔 تو خیالمون من و شوهرم نیت کردیم اسمش طاها باشه

نه عزیزم هنوز نرفتم ماه آینده ان شاءالله.یبار رفتم منفی شد .بار دوممه

خیر باشه..میفته تو فصل سرما حتما کمر به پایین رو گرم نگهدار از الان شلوار بپوش تو خونه بدون شلوار نخواب شب کف پاهات رو هم گرم کن تاثیر زیادی تو خونرسانی رحم داره..

پیاده روی زیاد کن و از الان شیرینی جات و چربی های مصنوعی رو کلا حذف کن و میوه و سبزی و اب زیاد بخور..

ان شاء‌الله این بار مثبت میشه..نگران نباش..

من وقتی پسرمو باردار بودم سنم کم بود  جاریم از زایمانش تعریف میکرد طبیعی بود منم خاطره خوب نداش ...

ممنون عزیز دلم. آره منم خاطره از طبیعی میشنوم میترسم. اون آمپول فشاره به نظرم سخته تو طبیعی. انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم و فرشته ات رو صحیح و سالم بغل بگیری   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره طبیعی خوبیش اینه که چند ساعت بعد سرپا میشی منکه اصلا یه روز هم نخوابیدم  رفتم خونه از روز ...

به به چه مامان خوش تیپی. حتما عزیزم. درست میگی خیلی زوده بهش فکر کنم

قربونت میشه بگی دقیقا همون ساعاتی که داخل تخت شدی که ببرند واسه انتقال چکار میکردی؟باید لخت باشیم بد ...

ما لباس رو در اوردیم و لباس عمل پوشیدیم یک بار مصرف و رویش یک کاور بلند کلاه دار پارچه ایی  پوشیدیم کاملا محجوب😊

لحظه ی انتقال کاور رو در اوردیم بعد انتقال هم سریع خودشون پتو کشیدن رومون تا شانه..خودشون بهتون میگن..

ولی مرکز با مرکز فرق کنه شاید.شما کجا انجام میدی؟

خیر باشه..میفته تو فصل سرما حتما کمر به پایین رو گرم نگهدار از الان شلوار بپوش تو خونه بدون شلوار نخ ...

ممنون عزیزم خیرببینی⁦❤️⁩ بعداز انتقال لحظه ی ورود به اتاق بستری چکارا بکنم؟

ای بابا یعنی چی اخه چرا همه مشکل دارن چقدر تنبلی زیاده منتفرم ازش ارزو به دل موندم عین ادم پریود بشم ...

وای پریودنگو دیوانه میشم هیچوقت سرموقع نمیشه تازشم هم جلوگیری میخورم هم مدروکسی پروژسترون تاپریودشم والانمیاد اصلا

عزیزم نمیدونم تا الان آمپول را تزریق کردی یا نه، اما آمپول پی دی هوموگ من استفاده کردم و دکتار گفت ع ...

واقعا؟؟؟ من دور ناف زدم. 

آخه روي جعبش نوشته تزريق زيرجلذي و عضلاني ؟ يعني نميشه روي شكم زد؟ 

دقیقا همینطوره طبیعی دردش رو اول میکشی ولی بعدش سریع سرپا میشی ولی سزارین خیلی زمان میبره به قول خوا ...

من 42 سالمه. پس بهش فکر نکنم؟