2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من لک ندیدم و اگه خدا بخواد تازه مثبت شدم

خوشحال شدم گفتی لک ندیدی 

منم لک ندیدم فکر میکنم همه که مثبت میشن لک میبینن 

علائم چیا داشتی دقیق میشه بگی لطفا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که بارداري😊😊

مرسی عزیزم سر دخترم اصلا استرس نداشتم نفهمیدم کی 14روز گذشت

اما برای این یکی خیلی حالم بده

دل دردای پریودی هم دارم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اره عزیزم من جنین سه روزه داشتم 14روز بعد انتقال آز دادم بتام204 

واقعا. دکتر من چرا انقد دیر نوشته از.ولی تاریخ پریود شدنم هم همون ده مهر هست که ازمایش هم نوشته برام.ولی میبینم اکثریت بعداز ۱۴روز ازمایش میدن.منم دو دل هستم میگم زودتر نرم بزار همون تاریخ حالا نهایت یه روز زودتر میرم

خوشحال شدم گفتی لک ندیدی  منم لک ندیدم فکر میکنم همه که مثبت میشن لک میبینن  علائم چی ...

عزیزم اتفاقا دکتر گف اگر لک نبینید خیلی بهتراز اینه که لک ببینید.اینکه لک ببینی فکر کنی مثبت میشی و کسی که لک نبینه نه مثبت نمیشه کاملا اشتباهه.خیلیا بودن اصلا لک نداشتن و بارداری سالم تری و سپری کردن

واقعا. دکتر من چرا انقد دیر نوشته از.ولی تاریخ پریود شدنم هم همون ده مهر هست که ازمایش هم نوشته برام ...

عزیزم دقیقا همون روز برو که دکترت گفته

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
خوشحال شدم گفتی لک ندیدی  منم لک ندیدم فکر میکنم همه که مثبت میشن لک میبینن  علائم چی ...

عزیزم من فقط یه روزایی دل درد پریودی داشتم که زود هم خوب میشد کلا بی علامت بودم و هستم

نه عزیزم فک نکنم زیاد باشه چون تو مرکز ما هم یه خانومی پنج تا میخورد

ممنون گلم🥰❣❤🦄

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
برای من دوبار اتفاق افتاد که رحم به دارو جواب نداد و سیکلم متوقف شد. روز چندم سیکل هستی؟ لوبیا سبز ...

اتفاقا میخورم.ممنونم گل قشنگم انشاالله هممون نی نی دار شیم🥰❣❤🦄

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
برای من دوبار اتفاق افتاد که رحم به دارو جواب نداد و سیکلم متوقف شد. روز چندم سیکل هستی؟ لوبیا سبز ...

روز هشتم پریود