2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم خیلی برات استرس دارم از دیروز تا حالا دارم صلوات میفرستم ان شاالله به حق این ماه عزیز چیز ...

ممنونم ساراجان😍😙

چقدر خوبه که شماها هستین بهم دلگرمی میدین💖

توکل بر خدا،،هرچی خدا بخواد همون میشه اگه قسمتم باشه خودش برام حفظشون میکنه...

پسر من خیلی گرماییه همش کولرو پنکه رو روشن میکنه منم پتو میپیچم دورم میشینم 

فکر کنم شما دختر باردارید آخه منم تو تمام عمرم سرمایی بودم ولی از وقتی باردار شدم تا الان خیلی گرممه یعنی همه تعجب میکنن

مطمئنی ۸ هفته ای؟ من و شما یه روز تو تیکرامون فرق هست اما من ده هفته و چهار روزم. به من دکتر گفت بیس ...

عزیزم این محاسبه زایمان زدم نوشته هفته ۹هستم ولی ...۴روز با سن جنین تفاوت داره من دقیقا از روی سن سونو میگم ...تیکرمم براساس سزارینه ..مگه شماهم تیکرت وبراساس سزارین نزدی ؟ 

فکر کنم شما دختر باردارید آخه منم تو تمام عمرم سرمایی بودم ولی از وقتی باردار شدم تا الان خیلی گرممه ...

عه ...منم برعکس خیلی گرمایی ام خودم ولی ازوقتی باردارشدم لرز میکنم ...ایشالا که هرچی هست سالم وسلامت باشه ...😍😍خدا  پرنسس شمارو هم حفظ کنه ...ولی مامان ماهک هم گفت لرز داشته وپسر بارداره فک کنم زیاد ربطی به جنسیت نداره 

زی زی جان شاید لک لانه گزینیه الان چطوری

نوشین جان از انتقال قبلم تو خونه شیاف داشتم گذاشتم فعلا انگار بهترم ولی دل درد و کمر درد همچنان میگیره ول میکنه

والا مشکل اینجاست نمیشه خیلی مطمئن بود لانه گزینیه یا پریودی...مث دارچین جون که اولش لکه بینی داشت من خودم خیلی براش امیدوار بودم که لانه گزینیه ولی متاسفانه پری بود...توکل به خدا ببینیم چی میشه دیگه کاری که از دستم بر نمیاد غیر دعا

عزیزم با نی نی هات برام دعا کن لطفا😘

عه ...منم برعکس خیلی گرمایی ام خودم ولی ازوقتی باردارشدم لرز میکنم ...ایشالا که هرچی هست سالم وسلامت ...

آره دقیقا این علائم و علائم دیگه هیچ ربطی به جنسیت ندارن یعنی مثل قدیما نیست که از روی ظاهر یا علائم خانم باردار جنسیت حدس میزدن اینا فقط مقایسه خودمونه که آدم براش جالبه و کنجکاوه وقتی هنوز جنسیت نمیدونه ، محض سرگرمی وگرنه واقعاً اولویت سالم بودن بچه هست  و جنسیت اهمیتی نداره ، ان شالله بچه شما هم سالم و سلامت بیاد بغلتون عزیزم

سلام شما رویان میرید؟ من پس فردا میرم برا شروع سیکل ای وی اف اونوقت کی از من و شوهرم تست کرونا میگ ...

سلام عزیزم آره رویان میرم.هم اول وقتی آمپولا رو میدن میگیرن هم قبل پانکچر یا قبل انتقال.

من واسه پانکچر اول گرفتن هم حلق هم خون و قبل پانکچرم گرفتن الان واسه انتقال میرم اولش فقط خون گرفتن حالا نمیدونم واسه انتقال حلقم میگیرن یا باز فقط خونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم ساراجان😍😙 چقدر خوبه که شماها هستین بهم دلگرمی میدین💖 توکل بر خدا،،هرچی خدا بخواد همون می ...

الهی که خدا بخواد و مامان بشی❤❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین بقول زینبی جون اینا شاید ربطی نداشته باشه ولی من ۳ روز اول استراحت بودم یکم راه میرفتم تو خونه ...

عزیز سوپ قلم و اینام خوبه؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم شما تست کرونا‌ انجام دادین؟تست حلقی؟ کدوم مرکز انجام دادین؟جایی میشناسین هزینه اش مناسب تر با ...

من رویان میرم ولی اونجا انجام ندادم عزیزم

چون رویان بهم گفت اینجا نده برو دور روز دیگه شهر خودتون  آز بده چون باید فاصله آزمایش تا زمان عمل حداکثر ۵ روز باشه نه بیشتر...من شهرستان نفری ۶۰۰هزار شد البته من چون بیمه تکمیلی بود نفری ۸۸ دادیم با شوهرم

رویان تست حلقش فکر نکنم انقدر زیاد باشه من شنیدم حدودا نفری ۲۵۰ تومنه...بازم شما از بقیه دوستان که اونجا آز دادن بپرسین