2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اصلااااادنبال علائم نباش هنوز زوده بعدبدن بابدن فرق داره علائمها هرروز یه جور نیست بعضی وقتا کم وزیا ...

بدن لعضی ها هم فرق داره زود نشون میده هیچوقت خودتون روبابقیه مقایسه نکنین

سلام مرکز ما خودش قبلا تست کرونای حلق و خون میگرفت من و شوهرم دوتایی میشدیم ۸۰۰  این دفعه فقط ...

سلام شما رویان میرید؟

من پس فردا میرم برا شروع سیکل ای وی اف

اونوقت کی از من و شوهرم تست کرونا میگیرن؟

اگه امپول هامو شروع کنم بعد تست بگیرن و مثبت شه اونوقت چی میشه؟

الان رویان هم حلق میگیرن هم خون؟؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل بخدا خدا خودش کمکون کنه الان دوروز از پانکچرم میگذره ولی مردم همچنان درد میکنه و شده عین سنگ خی ...

اخییی عزیزدلم لابدخیلی سخت بوده برات ,چرا این همه دردداشتی?? نگفتن؟؟ 

ایشالله باهمیناواست جنین میشه ومیگیره دیگه نمیری پانکچر. 

من الان ۸هفته و۳روزم ...۳آبان ۱۲ هفته و۳روز میشم دکتر گفته ۳ابان برم تا ۵روز هم میتونم صبر کنم مثلا ...

مطمئنی ۸ هفته ای؟ من و شما یه روز تو تیکرامون فرق هست اما من ده هفته و چهار روزم. به من دکتر گفت بیست و یکم مهر برم

یعنی دل تو دلم نیستا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره همون موقع برو من رفتم ازمایشگاه مسعود تو پاسداران خیلی دوق دارم برات ووییی ایشالا سالم بیاد بعلت ...

دکتر گفته برم نسل امید گفت خیلی خوبه ازمایشگاهش ..مرسی عزیزدلم خیلی کنجکاوم بدونم پسملیه یاپرنسسه برم خریدامو بکنم 

مطمئنی ۸ هفته ای؟ من و شما یه روز تو تیکرامون فرق هست اما من ده هفته و چهار روزم. به من دکتر گفت بیس ...

عزیزم من یکشنبه سونو دادم براساس سونو ۷هفته و۳روز بودم امروز ۸هفته و۳روزم ...تیکرمو بر اساس سزارین زدم دوهفته جلوتره ...

ممنونم عزیزم انشاالله برا شما و همه همینطور باشه

الهی آمین🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مطمئنی ۸ هفته ای؟ من و شما یه روز تو تیکرامون فرق هست اما من ده هفته و چهار روزم. به من دکتر گفت بیس ...

واقعا پس چرا به من گفته ۳ ابان برم ...۲۱ مهر شما دقیقا چند هفته میشی ؟ ایشالا که‌میری سالم وسلامت میبینی جوجه نازتو 😍😍😍