2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا امیدوارم نباشه اصلا قابل پیش بینی نیست متاسفانه تو خونه از پارسال شیاف داشتم همونو گذا ...

خانومی اصلا به خودت استرس نده منم یه شب تاصبح اینجوری شدم ۲۱انتقالم بود دکترگفت اگرشدیدترشد برو بیمارستان الهی شکر نشد.بعدش همینجور لک دارم الان۳۲انتقالم وبعضی وقتا هنوزدارم فقط استراحت داشته باش واسترس نداشته باش.این لک بینی ها وخونریزی ها ذات آی وی اف هست ...فقط هر اتفاقی هرچیز کوچیکی رو بادکترت حتمااااا درمیون بزار

اره چاره ای نیس باید بگذره ...مامان ماهک جون دعام کن ایشالا فردا جواب نتیجه تعیین جنسیت نینیام بهم م ...

عزیزم ایشالا کلی خوشحال میشی گرفتی منم تگ کن 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پسر من خیلی گرماییه همش کولرو پنکه رو روشن میکنه منم پتو میپیچم دورم میشینم 

وای دختر منم چند هفته ای کی میری غربال دکتر صدری جنسیتشو سریع میگه ببین ۱۳ هفته برو زودتر نرو  ایشالا اول سالم‌باشه بعد دختر 😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم والا امیدوارم نباشه اصلا قابل پیش بینی نیست متاسفانه تو خونه از پارسال شیاف داشتم همونو گذا ...

زی زی جان لکه بینی داری ؟؟

امروز روز چندی ؟؟

از کی لکه بینی داری 

فکر کنم شنبه انتقالتون بود درسته؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

احتمالا واسه لانه گزینی هست بدن هرکس یه جورنشون میده .....انشاالله حاجت رواشی

وای دختر منم چند هفته ای کی میری غربال دکتر صدری جنسیتشو سریع میگه ببین ۱۳ هفته برو زودتر نرو  ...

من الان ۸هفته و۳روزم ...۳آبان ۱۲ هفته و۳روز میشم دکتر گفته ۳ابان برم تا ۵روز هم میتونم صبر کنم مثلا ۸ ابان برم ولی من همون ۵ابان میرم عجله دارم 😍😍اره صدری میرم  مرسی عزیزم دلم خدا تودلیتو حفظ کنه ...ازمایش هم میرم نسل امید شما کجارفته بودی ؟