2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
سلام خیلی ناراحتم😔 من هفته پیش برای بار سوم پانکچر کردم در عرض 3 سال بار اول 12 تخمک 9 جنین داشتم ...

عزیزم ای کاش اول جنینایی ک رویان داشتی رو انتقال میدادی بعد میرفتی برای پانکچر سه

برات دعا میکنم اولین انتقال از این جنینای خوشگل، مامانت بکنه👶👶 خدایا ب بزرگیت قسمت میدم، دل دوستمونو خیلی زود شاد کن😍 بزار زودتر طعم شیرین مادرشدن رو بچشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خیلی سختی کشیدین.خواهشا این بار قبل از اتتقال ازمایش های ایمنی و انعقادی رو بدین.مخصوصا ایمنی.مث ...

همه رو انجام دادم تو رویان هیچ مشکلی نداشتم. آزمایش ژنتیک و کاریوتایپ هم دادیم هردومون اما مشکلی نداشتیم. قراره این بار خراش آندومتر و پی آر پی برام انجام بده. نمیدونم دیگه باید چکار کنم😔

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
خدای محمد دلتو شاد کنه اینبار انتقالت مثبت بشه دلت شاد شه الهی آمین 🙏🙏🙏

فدات بشم گلم. واقعا دیگه کم آوردم

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
همه رو انجام دادم تو رویان هیچ مشکلی نداشتم. آزمایش ژنتیک و کاریوتایپ هم دادیم هردومون اما مشکلی ندا ...

انشاالله این بار مامان میشی.من توی نا امیدی کامل خدا بهم لطف کرد و معجزشو بهم نشون داد.خدا هوامون رو داره.این سختی ها باعث میشن بعدا قدر داشته هامون رو بیشتر بدونیم ازشون لذت بیشتری ببریم.انشاالله به زودی تیکر بارداریتون رو بزنین

عزیزم ای کاش اول جنینایی ک رویان داشتی رو انتقال میدادی بعد میرفتی برای پانکچر سه برات دعا ...

قریون دل مهربونت عزیزم... خوب درگیر کرونا شدیم. اسفند پارسال انتقال دادم منفی شد و بعد بحران کرونا شد وگرنه قرار بود برم اونا رو انتقال بدم

انشاالله این بار مامان میشی.من توی نا امیدی کامل خدا بهم لطف کرد و معجزشو بهم نشون داد.خدا هوامون رو ...

خدا رو شکر عزیزم که نتیجه گرفتی. همیشه برای ما گرفتارها هم دعا کن 

سلام خانما امروز هفت روز میشه که انتقال دادم صبح با درد شدیدی از خواب بیدار شدم تخمدان چپم به شدت در ...

طبیعیه عزیزم ان شاء الله اتفاقهای خوبی اون تو داره میفته...

توکل کن به خدا😊😊

برای من میخواست یکی انتقال بده به زور خواهش کردم دوتا انتقال دادن الان پشیمونم میگم‌نکنه اشتباه کردم ...

وای منم مثل شما

انشالله هردومون مامان شدیم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
طبیعیه عزیزم ان شاء الله اتفاقهای خوبی اون تو داره میفته... توکل کن به خدا😊😊

ستاره جوون، من پانکچر کردم، هايپر شدم، الان زنگ زدم مرکز گفتن دومين پريود بيا، از دومين پريود هم بايد يک ماه و نيم دارو بخوري تا انتقال، خيلي طولاني ميشه، ناراحتم، واسه شما هم همينجوري بود؟ داروهاتون چي بود؟

ای جانم‌یه روز با من فاصله داری انشالله مثبت میشی  من اصلا دیگه طاقت ندارم‌واقعا نمیدونم ...

عزیزم شما علائم داری ؟؟

من روز ششم انتقال هستم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ستاره جوون، من پانکچر کردم، هايپر شدم، الان زنگ زدم مرکز گفتن دومين پريود بيا، از دومين پريود هم باي ...

من اولین انتقالم فرش بود چند روز بعد پانکچر که منفی هم شد خیلی یادم نیست از اون موقع ها...

نمیدونم شرایط رو فقط میدونم دو تا سه سیکل صبر میکنند بعد انتقال میدن

ستاره جوون، من پانکچر کردم، هايپر شدم، الان زنگ زدم مرکز گفتن دومين پريود بيا، از دومين پريود هم باي ...

باورت میشه چون مربوط به سال ۹۷ هست و اون موقع ها شرایط خوبی نداشتم اصصلا یادم نمیاد و خیلی هم به اون روزها فکر نمیکنم😞

منم دل درد و کمر درد پریودی دارم خیلی ناامیدم  بیبی چک نشون میده روز نه انتقال ؟

عزیزم من تا 9 هفتگی این دردارو داشتم انشاالله بخاطر مامان شدنته

به نظرم بی بی چک نزن مستقیم برو آزمایش اگه بلاست انتقال دادی روز دوازده آزمایش نشون میده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...