2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
خدا و شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم تورو خدا منو هم دعا کن مثبت بشم چند جنین انتقال دادی الان چند وقتته ...

مرسی عزیزم ایشالا زودی بری قلبشو ببینی 

۱۷ هفتمه ۲تا انتقال دادم یدونه دارم 

فقط تخمدانم تیر میکشید همین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه بینی....قرمزم هست هروقت اینطوری میشم یعنی پری شدم رفت...لک لانه گزینی قهوه ایه مث این نیست انقدر ...

عزیزم دوستم انتقال داد نمیدونم روز چندم انتقالش بود زنگ زد به گوشیم زار زار گریه میکرد که پریود شدم باور کن ده دقیقه فقط داشت گریه میکرد خونریزی شدید طوری که نوار بهداشتی گذاشت.

اتفاقا همون انتقال مثبت شد و الان بچش ۱۸ ماهش هست..

ناامید نباش و توکل کن به خدا..

فقط استراحتت رو کامل کامل کن پنج شش ساعت فقط دراز بکش حتی شامت رو رو تخت بخور تا حالت جا بیاد و برگردی به زندگی روزمره

وااای شما نمیدونی هایپر شدن یعنی چی ک اینو میگی مرگ جلو چشمت میبینی من در عرض یک ساعت ۱۶ بار بالا او ...

وای چه بدالهی قربونت برم حالاچندتاجنین داشتی?? 

اخه من سری قبل5تاتخمک ویک جنین داشتم. دعاکن ایشالله بهتربشه

امروز که مرکز تعطیله...من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم دیگه آخرین دوزشه بیشتر نمیشه از دیروز خیل ...

کاش دیروز خونه عمو نمیرفتی..

کمرت شل شد فقط استراحت مطلق کن چند ساعت..

اصلا استرس نداشته باش به همسرت هم چیزی نگو..

امروز که مرکز تعطیله...من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم دیگه آخرین دوزشه بیشتر نمیشه از دیروز خیل ...

عزیزم ایشالا که پری نیست اگه هم باشه فدا سرت هنوز کلی وقت هست البته درک میکنم خیلیی سخته واقعا به حرف راحته اما خدا خودش حواسش هست بهمون 

اصلا هم خودتو سرزنش نکن به این چیزا نیست 

منم همه کاری کردم اصلا هم استراحت نداشتم ولی اگه نشه نمیگم بخاطر این بوده باید قسمت باشه و‌خدا بخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم دوستم انتقال داد نمیدونم روز چندم انتقالش بود زنگ زد به گوشیم زار زار گریه میکرد که پریود شدم ...

باشه عزیزم سعی میکنم زیاد فعالیت نداشته باشم آخه خونه مادرشوهرم ممنون از دلگرمیت...شما مادری با نی نیت برام دعا کنید لطفا... الهی خدا بچه های سالم و صالح بذاره تو بغلت😘

عزیزم ایشالا که پری نیست اگه هم باشه فدا سرت هنوز کلی وقت هست البته درک میکنم خیلیی سخته واقعا به حر ...

ممنون از دلگرمی که بهم دادی عزیزم...برام دعا کن لطفا مرسی😘

کاش دیروز خونه عمو نمیرفتی.. کمرت شل شد فقط استراحت مطلق کن چند ساعت.. اصلا استرس نداشته باش به هم ...

اره نباید میرفتم ولی چون خونه مامانم بودم و کسی خبر نداشت مجبور شدم باهاشون برم....دیگه گذشت ممنون عزیزم😊