2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
گفت دو تا از جنینات صد درصد به بلاست میرسه و خیلی خوبه. سونو رنگی واسه همسرم نوشت و گفت بیاره ببینم ...

ببخشید مکمل چی میخوری زخیرت چنده چند سالته؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام من دو هفته پیش پانکچر کردم دو روز پریودم جلو افتاد!!به نظرتون طبیعیه؟ بعد دکتر بهم گفته روز ۱ ...

من بعد از ۵ روز از پانکچر پریود شدم .فک کنم این بار که براتون انتقال ندن ی بار دیگ هم باید پریود بشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ..شکر بد نیستم ...بعد پانکچر خیلی درد داشتم الان بهترم  .ممنونم از دعای خوبت عزیزم. ...

سلام عزیزم منم دیروز پانکچر شدم به شما هم آمپول پروژسترون دادن بعد پانکچر؟به من ۱۰تا پروژسترون دادن روزی ۲ تا

خسته شدم از آمپول زدن😳

منم حالم داغونه ...اصلا یه چیزی میخوام بخورم خودمو لعنت میکنم از بس درد میکشم همش دمر میخوابم شب با ...

کاش منم حالت تهوع داشتم ولی این سوزش معده لعنتی باهام نبود اسید معدم اینقد بالاس که باعث میشه شکم درد بشم همش ی چی میخورم یکم دردش کم میشه باز دوباره شروع میشه .به دکتر میگم دلیل شکم دردم واسه چیه میگه همین اسید معدت باعث میشه شکم درد بشی ی قرصم نداد میگع قرص برای کسایی که خیلی استفراغ دارن 

سلام عزیزم منم دیروز پانکچر شدم به شما هم آمپول پروژسترون دادن بعد پانکچر؟به من ۱۰تا پروژسترون دادن ...

سلام عزیزم اره به منم داده ۴ تا ....پروژسترون برا اینه که زوتر پریود شیم ....چند تا تخمک داشتی؟

جدا؟ چرا؟ همیشه همینطوره؟

فک کنم برا جنین فریز اینطوری انتقال میدن ۲ پریود باید از پانکچر بگذره .دلیلش رو نمیدونم ولی برا من و خیلی از دوستان اینطوری بود البته من که به خاطر کرونا سیکلم کنسل شد و بعد ۶ ماه انتقال دادم 

مگه امپول رو ادرار فقط تاثیر نداره الان اخرین امپول اچ  سی جی رو دیشب زدم و طبق نظر پزشک چهارشن ...

دقیقا نمیدونم تاثیر چقدر هست و رو ادراره یا خون؟

ولی حتما دلیلی داره که همه ی پزشکان میگن ۱۴ روز بعد انتقال..

البته که استرس و نگرانی و کنجاوی ات رو کاملا درک میکنم..

واقعا این ۱۴ روز سخت ترین دوران زندگی میتونه باشه..برای من که همین بود..

کاش منم حالت تهوع داشتم ولی این سوزش معده لعنتی باهام نبود اسید معدم اینقد بالاس که باعث میشه شکم در ...

من معده درد دارم ولی دل درد نمیشم ...ایشالا چندوقت دیگه بهتر میشی سه ماهت بگذره درست میشه 

من معده درد دارم ولی دل درد نمیشم ...ایشالا چندوقت دیگه بهتر میشی سه ماهت بگذره درست میشه 

دل درد منظورتون درد پریوده؟منم ندارم 

همین معدمه میگم شکم🤦🏻‍♀️

من زیر قفسه سینم اونجای دردش شما چی

دل درد منظورتون درد پریوده؟منم ندارم  همین معدمه میگم شکم🤦🏻‍♀️ من زیر قفسه سینم اونجای دردش ...

نه درد پریودی ندارم خداروشکر ...منم دقیقا همونجامه بخدا بالاهم نمیارم فقط تهوع دارم احساس میکنم تا گلوم یه چیزی میاد باعث میشه نمیتونم حتی حرف بزنم حس خفگی میده بهم ...دکتر منم گفت ب ۶ ودمیترون بخور وتحمل کن 

نه درد پریودی ندارم خداروشکر ...منم دقیقا همونجامه بخدا بالاهم نمیارم فقط تهوع دارم احساس میکنم تا گ ...

خیلی بده اینجوری درک میکنم فک کنم چون استفراغ نمیکنیم اینجوری میشیم ان شاالله این ۲هفته دیگه هم به سلامتی تموم شه و ۳ماهه رو رد کنیم من که دیگه چیزی ازم نمونده باخودم میگم کی میخواد این وزن از دست رفتم جبران بشه