2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خب اگه مشکلی نداری خودت.انشاله جنین که برات تشکیل بشه بعدشم انتقال بدی با توکل بخدا صد درصد نتیجه می ...

خیلی ازت ممنون ایشالله شما هم ج ازمایشت مثبت باشه محتاج دعام توکل بخدا چی بگم نه نگفت چرا هیچ مشکلی هم نداشتم ولی پرستاره گفت کلا بخاطر کرونا انتقالارو الان دکتر عارفی انجام نمیده ولی یکی از مریضا هم بهم گفت تخمک کم باشه انتقال نمیده تا یبار دیکه پانکچر بگیره بعد حالا دیگه نمیدونم کدوم درسته

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم ذخیره تخمدانم خوبه مشکلمم کلا همسرمه که ضعیفه وگرنه خودم طبیعی تخمک گذاری و ... رو دارم و عکس رن ...

عزيزم حتما دارو بهت کم دادن که هايپر نشي، چون به من هم دارو خيلي کم دادن.اگر خدا بخواد همين پنج تا تخمک، پنج تا جنين با کيفيت ميشن😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمن گفتن پریود که شدی روز اولش زنگ بزن مطب دکترت و بپرس برای انتقالت که ببین انتقال میده برات یا نه ولی من الان سوالم اینه که چرا تا پریودم باید صبر کنم چرا زودتر انتقال نمیدن یعنی کلا انتقال باید بعد یبار پریود باشه یا بمن اینجوری گفتن

اره راست میگی منم باراولم منفی شدم توکل بخدا داشته باشم ایشالله بازشما جنین داری؟؟  من بایک جن ...

بله جنین دارم گفتن ۳ ماه بعد می تونی سیکل انتقال شروع کنی.

خدایا شکرت
عزيزم حتما دارو بهت کم دادن که هايپر نشي، چون به من هم دارو خيلي کم دادن.اگر خدا بخواد همين پنج تا ت ...

بله پرستارا هم همینو بهم گفتن توکل بخدا ولی من اصلا فکرشم نمیکردم که کم بشه باسه من سرزمین خیلی شوک شدم و دلم شکست ولی چاره چیه توکل بخودش بقول شما هرچی خدا بخواد همون میشه ایشالله توسرنوشتمون خوب باشه برامون

بله پرستارا هم همینو بهم گفتن توکل بخدا ولی من اصلا فکرشم نمیکردم که کم بشه باسه من سرزمین خیلی شوک ...

سرزمین نه خخخخخ سرهمین شرمنده تایپ گوشیم خودش سرهم میکنه

عزیزم نصف مطالبم پرید که نوشته بودم  شماره انجمن 88910190 آدرس پیج moshavershirdehi  Sh ...

سلام زینب جوووون 

خیلی خیلی ممنونم که با اینهمه صیگبر و حوصله جواب سوالات منو دادی

زینب جان ماشاالله اطلاعاتت از خیلی از پزشک هایی که من رفتم بیشتره 

زینب جان یه پزشک گفت ماستیت شده و یک دوره آنتی بیوتیک مصرف کردم و واسه کاهش تورم هم دکتر بهم مفانامیک اسید داد که یک روزه دیگه بخورم تموم میشه.

یعنی دیگه عفونت اگرم بوده باشه از بین رفته فقط مجاری شیری چون متورم شده اند طول میکشه جمع بشند و به اندازه اولیه برگردن.

هنوز خوب خوب نشدم ولی همونجور که خودت گفتی برای اینکه شیر تجمع نکنه شیر رو می دوشم، زینب جان به نظرت این پروسه چقدر طول میکشه؟؟ یعنی اگه تا یکی دو ماه آینده هم خوب خوب نشم باید همینطور بدوشم تا تجمع نکنه تا یواش یواش شیر کم بشه؟؟

زینب جان میشه شیر سینه مبتلا کم و به نوعی خشک بشه ولی سینه سمت چپ شیر داشته باشه و تا پایان ۲ سال شیر بدم؟؟؟ مشکلی از لحاظ تجمع شیر یا ایجاد کیست توسط شیرهای مونده در سینه راستم ایجاد نمیشه؟؟

مرسی از اینکه شماره انجمن شیر رو دادی و شماره اون خانم دکتر، خیلی خیلی ممنون، حتما زنگ میزنم و حضوری هم میرم چون واقعا دکترهای دیگه راه حلی بلد نیستن

عزیزم، شما تو کل این هفت ماه، شیرتو دوشیدی؟؟ بچه اصلا مک نمیزنه؟؟ به خاطر خاصیت شیر مادر اینکارو  میکنی؟؟ از شیر دوش برقی استفاده میکنی؟؟

زینب جان شما پزشکی خوندی که اطلاعات پزشکیت اینهمه کامله؟؟

شربت لاکسمل(منیزیم هیدروکساید) چاره ای ندارم اگه نخورم خیلی اذیت میشم با ملینای طبیعی کارم راه نمیف ...

شادن جون هروز روغن زیتون بریز رو سالاد بخور نیازی به شربت نداری دیگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من حدودا 7 ماه و نیمه زایمان کردم و هیچ وقت حتی شیر از سینه ام نشت هم نکرده، چه برسه به حس پر بودن. ...

زینب جان 

من حدودا داروهای آنتی بیوتیکم تموم شده و قسم سفید و پ ست سینه درد نداره ، فقط قسمت هاله چون می دوشم یا بچه به سختی با فکش مک میزنه گاهی احساس سوزن سوزن شدن دارم 

الان با این اوصاف به نظرت مشکل ماستیت حل شده فقط باید حوصله به خرج بدم و شیر رو بدوشم تا کم کم تورم هاله از بین بره و بچه راحت مک بزنه یا اینکه اگه هم بچه مک نزد خودش کم کم شیر کم و به نوعی خشک بشه؟؟

عزيزم من چون پلي کيستيک بودم، بهم دارو کم دادن،28 تا تخمک داشتم

خداروشکر داروهاتون روی بدنتون اثر کردن برای منم کم بود ولی بدنم ج خوب نداد و کم شد تخمکام با اینکه مشکل تخمدان نداشتم و ذخیرمم بالا بود. انشالله نی نی بزودی بغل بگیری گلم