2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم حالت خوبه؟ پانکچر شدی؟ عزیزم از پروسه مام برام میگی؟ شوهرت چندبار ویزیت شد و براش چ کا ...

سلام عزیزم 

آره پانکچر شدم خیلی خوب و راحت بود.

جنینام ولی زیاد جالب نیستن

گفتن باید همسرت آزمایش اسپرم بده

امروز اتفاقا مام بودم جواب آزمایش همسرم رو بردیم پیش دکتر اطرج. 

گفت باید سونو رنگی بده

بعد رفتم جنین شناس گفت کیفیت تخمک خوب نیست😭😭😭

نمیدونم چیکار کنم چون آذر دوباره پانکچر دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خداروشکر مورفو به نظرم با دارو تقویت میشه ولی جهش تقویت نمیشه برا همسر من تکون نمیخوره 

فقط همسرت مشکل داره ؟ 

تعداد اسپرمش خوبه ؟ دکتر چی گفته بهتون ؟ باید ivf بشید ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم کاربر @khooobi     مشابه شما بودن کلینیک مام هم بودن

عزیزم من صارم میرفتم بعد که شوهرم درمان شد دکترم رفت مام منم مام رفتم.راستشو بخایی ما با دکتر اورولوزی مام ویزیت نشدیم

شادن جون هروز روغن زیتون بریز رو سالاد بخور نیازی به شربت نداری دیگه 

عزیزم روغن زیتونم میخورم ولی خیلی تاثیر نداره شربت از همه بهتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@khooobi     سلام عززیزم  حالت خوبه؟ پرس و جو کردم شما مرکز مام رفتی درسته؟ عزیز ...

سلام عزیزم.راستشو بخایی ما صارم میرفتیم dfiشوهرن۳۰بود و مورفو۴بود و تعدادش نرمال.به خاطر dfi دارو خورد و شرایط که خوب شد خاستیم بریم شروع میکرو.دکترم رفت مام ماهم رفتیم مام.یعنی شوهرم تو مام ویزیت نشده تاحالا.البته دوستم که اسپرم شوهرش صفر بود ازدکتراطرج وقت گرفت ازش اسپرم پیداکردن بعد همون روز ارجاع میدن به دکتر زنان.به نظرم همزمان تو یه روز دوتاتونم نوبت بگیرین.بعد ویزیت شین.البته اینم هست که اگه لازم باشه دکترا بهم نامه اورژانسی میدن یامریضشون با دکتر زنان یامردان ویزیت شن

عزیزم مبارک باشه انشالله که ۹ ماه خوبی رو داشته باشی. برای بقیه انتقالی ها هم دعا کن

متشکرم عزیزم..

خیییلی دعا میکنم کل اعضای تاپیک رو چرا که با خون و پوستمون‌همو درک میکنیم.

با منفی شدن هر ازمایشی دلمون میگیره چرا که حسش کردیم و با مثبت شدن هر ازمایشی خوشحال میشیم گویی ما به ارزومون رسیدیم..

امیدوارم همه ی منتظران تو هر مرحله ایی هستند به زودی زود مادر شدن رو تجربه کنند.

مبارکه ستاره جان. دوستم اناقال داده بود بتا شد هقت هزار، الان فکر کنم سه چهار ماهش هست، باید به ازما ...

من مرکز امید بودم..نگفتم بهشون نمیخوام ثبت کنند..

خودم هم حدسم همینه اگه میگفتم براشون عجیب نبود..

ستاره جان تبریک میگم عزیزم از دیشب همش به یاد شما و شوره بودم...خداروشکر جواب زحمتاتو گرفتی من میگم ...

ممنون عزیزم...

خودم دعا میکنم دوقلو باشه😁

خیییلی لطف داری من هم خییلی دعاگوی دوستان هستم.

دعا کن به خیر بگذره این بار و تجربه ی قبلی رو دوباره نداشته باشم..